Vizita.si
image (28)

Novice

Primerjava teh fotografij je marsikoga presenetila

S.P.
10. 07. 2013 08.08
2

Britanska zvezdnica Denise Van Outen si je po porodu končno vzela čas, da utrdi svojo postavo, čemur so sledili zares izjemni rezultati. Njen trebušček je danes znova raven in kot izklesan, koža pa čvrsta in napeta kot nekoč.

Priljubljena britanska pevka in igralka Denise Van Outen, najbolj poznana po svoji vlogi v filmski uspešnici Chicago, je polnozaposlena mamica, katere urnik je vedno natrpan. A je videti, da je 39-letnica kljub temu našla še nekaj prostega časa, med katerim se je odpravila v telovadnico ter v pičlih nekaj mesecih znova utrdila in učvrstila svojo poporodno postavo, poroča DailyMail.

Paparaci so jo namreč v tem tednu ujeli na Ibizi, kjer jih je naravnost osupnila s svojim vitkim ter kot izklesanim telesom. “Ob pogledu na ta raven trebušček, ne bi nikoli uganili, da je pod srcem že nosila otroka. Njena koža je tako napeta, da bi jo zlahka zamenjali za 20-letnico,“ so jo pohvalili tuji mediji. Kot pravi, je zaradi dojenja z izgubo telesne teže dolgo odlašala, zdaj pa končno našla čas, da se odloči za korenito spremembo. “Prisegam na lahkoten tek ali pa hitro hojo, ki se najbolj priležeta kar zjutraj na tešče, ko moja punčka še spi,“ pojasnjuje.

Tudi številni športni strokovnjaki, med njimi naprimer avtor knjižne uspešnice Women’s Home Workout Bible, Brad Schoenfeld, zatrjujejo, da boste zjutraj pokurili največ energije in hitreje shujšali. Jutranji tek je namreč pri topljenju maščobnih blazinic priporočljiv, če je nizko intenziven, saj je zjutraj nivo glukoze 'sladkorja' najnižji, zato se lažje porabljajo maščobe iz krvi za mišično energijo. Če pa je tek preveč intenziven, se namesto glukoze začnejo razkrajati mišične beljakovine in se pretvarjajo v glukozo, preprosto povedano – manjšajo se mišice. Mnogi tako verjamejo, da jutranji tek na tešče doprinaša maksimalen učinek kurjenja odvečnih maščob.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602