Vizita.si
“Že 13 let je minilo, odkar je Kyle v vročih hlačkah prvič razkrila svojo lepo ter čvrsto zadnjico. In priznati moramo, da se od takrat ni kaj dosti spremenilo."

Novice

Zakaj trenutno vsi primerjajo ti dve fotografiji?

S.P.
26. 07. 2013 11.33
1

Videti je, da je avstralska pevka Kylie Minogue vendarle našla način, kako se izogniti staranju. Po 13 letih je namreč znova presenetila v kopalkah, saj se lahko še vedno pohvali z dih jemajočimi oblinami, ki ji jih lahko zavidajo tudi precej mlajše posameznice.

“Že 13 let je minilo, odkar je Kyle v vročih hlačkah prvič razkrila svojo lepo ter čvrsto zadnjico. In priznati moramo, da se od takrat ni kaj dosti spremenilo."
“Že 13 let je minilo, odkar je Kyle v vročih hlačkah prvič razkrila svojo lepo ter čvrsto zadnjico. In priznati moramo, da se od takrat ni kaj dosti spremenilo."FOTO: Instagram

Kaže, da je priljubljena avstralska pevka, modna oblikovalka ter televizijska igralka Kylie Minogue našla način, kako uiti zgodnjim znakom staranja, poroča britanski tabloid Mail Online. S tem so se obregnili ob njeno zadnjo fotografijo v kopalkah, ki jo je objavila na Instagramu, medtem ko je v družbi svojega dolgoletnega partnerja Andresa Velencosa dopustovala na španski obali.

“Že 13 let je minilo, odkar je Kyle v vročih hlačkah prvič razkrila svojo lepo ter čvrsto zadnjico, ki je ena najbolj opevanih oblin zadnjega desetletja. In priznati moramo, da se od takrat ni kaj dosti spremenilo. Kljub svojim 45 se lahko namreč še vedno pohvali z dih jemajočim telesom, ki ji ga lahko zavidajo tudi precej mlajše posameznice,“ so jo pohvalili tuji mediji. A kljbu temu zvezdnica trdi, da s svojim izgledom vendarle ni več tako zadovoljna kot nekoč.

“Ne bom vam lagala. Vsakič ko se pogledam v ogledalo, vidim, da je gravitacija naredila svoje,“ je pred kratkim priznala za otoški medij. “Menim, da je napočil čas za upokojitev vseh vročih hlačk z divjih nastopov, iz moje omare pa so za vedno izginile tudi majice, ki razgaljajo mojo postavo.“ Njena nizka samopodoba je v preteklosti že sprožila namigovanja, da za ohranjanje mladostnega videza uporablja botoks, kar pa je sama vedno strogo zanikala. “Tako hudo pa še ni,“ je povedala.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602