Vizita.si
Če boste na začetnih zmenkih razglabljali o tem, kakšne so bile vaše bivše punce, verjemite, da boste tudi novo punco zelo težko obdržali.

Novice

Zakaj vas odslovi po nekaj zmenkih?

E. D.
10. 06. 2010 15.51
0

Se tudi vam nenehno dogaja, da greste na nekaj zmenkov, in čeprav se vam zdi, da je med vama vsekakor preskočila iskrica, vas brhka mladenka po nekaj tednih odslovi? Potem preverite, kaj delate narobe!

Težave in slaba volja se lahko začnejo že po nekaj zmenkih. In ker bi se ženska v tem prvem obdobju rada predvsem zabavala, obstaja velika verjetnost, da vas bo preprosto odslovila.
Težave in slaba volja se lahko začnejo že po nekaj zmenkih. In ker bi se ženska v tem prvem obdobju rada predvsem zabavala, obstaja velika verjetnost, da vas bo preprosto odslovila.FOTO: iStockphoto
Preveč se ji trudite ugoditi

Se smejite vsem njenim šalam, čeprav nekatere niso niti malo smešne? Ji ves čas pihate na dušo in jo zasuvate s komplimenti? Privolite v vse, kar predlaga, pa četudi to pomeni, da boste z njo morali ves dan tekati po trgovinah z oblačili, si dvakrat v tednu ogledali baletno predstavo in jo držati za roke med maratonom romantičnih komedij? Morda pa bo ravno to razlog, da vas bo že po nekaj tednih zmenkov odslovila, kajti imela bo občutek, da ji je vse položeno na dlan in da se za vas ne rabi truditi. Vedite, da imajo ženske rade izzive in da jim – kljub temu da jim godijo komplimenti in imajo rade pozornost – ni všeč, če se jim za svojega moškega ni treba niti malo truditi.

Če boste že po prvih nekaj zmenkih planili nanjo in jo hoteli na vsak način spraviti med rjuhe, vas bo morda ona namesto v svojo posteljo dala na čevelj.
Če boste že po prvih nekaj zmenkih planili nanjo in jo hoteli na vsak način spraviti med rjuhe, vas bo morda ona namesto v svojo posteljo dala na čevelj. FOTO: iStockphoto

Prehitro jo hočete spraviti med rjuhe

Ne mislite, da ženska vedno vzame za žalitev, če jo hočete spraviti v posteljo že po nekaj zmenkih. Pravzaprav ji to, da vas tako zelo privlači in da si jo želite brez oblek, do neke mere laska. Ko pa začnete s spolnostjo preveč pritiskati nanjo in ji tečnariti, se razmere hitro obrnejo. To, da jo želite med rjuhami, ji več ne laska, ampak jo začne obremenjevati. Spraševati se začne, ali jo vedno znova vabite na zmenke zato, ker vam je zabavna in ker vas zanima zaradi svoje osebnosti, ali pa jo vedno znova kličete ter se dobivate z njo, ker jo preprosto želite spraviti v posteljo. Če boste torej prehitro planili nanjo z znaki ali kar z besedami, ki ji bodo dale vedeti, da si čim prej želite seksa, se vam zna zgoditi, da niti do naslednjega zmenka ne boste več prišli, kaj šele do česa drugega.

Ste ljubosumni in posesivni

Če je vaša nova punca odpovedala zmenek, ker so v mesto prišli prijatelji, s katerimi je pred leti skupaj študirala, in je do zgodnjih jutranjih ur ni domov, vmes pa vas ni ne poklicala ne poslala SMS-sporočila, nikar ne pokažite ljubosumja. Če ji boste vso noč besno pošiljali sporočila, jo klicali in preverjali, kje je ter kaj počne, se bo počutila utesnjeno. Zdelo se ji bo, da ji ne zaupate in da jo hočete prikleniti nase. Zato je v prvih mesecih zveze morda bolje, da svoje izpade ljubosumlja in posesivnosti zadržite zase ter se tudi v prihodnje trudite teh slabih lastnostni znebiti. Kajti če ji boste vsakič, ko bo po službi zavila še na pijačo s kakšnim moškim sodelavcem, ko bo šla v kino z družbo, kjer so tudi osebki moškega spola, ali pa na sindikalni izlet, kjer bo okrog nje spet mrgolelo veliko moških, popolnoma zeleni od ljubosumja in ji boste to dali vedeti, boste morda morali prej ali slej pobrati šila in kopita, ona pa si bo našla takšnega fanta, ki je ne bo omejeval in je obremenjeval z ljubosumnimi izpadi.

Tudi skoparjenje na prvih nekaj zmenkih ni dobrodošlo, če želite, da vajine zmenkarije prerastejo v kaj resnejšega.
Tudi skoparjenje na prvih nekaj zmenkih ni dobrodošlo, če želite, da vajine zmenkarije prerastejo v kaj resnejšega. FOTO: iStockphoto

Skoparite

Saj ne da ženske hočejo draga darila, prestižne večerje, že nekaj mesecev vnaprej razprodane karte za najbolj aktraktivne prireditve v mestu. Dovolj je že, da jo vsake toliko odpeljete v prijetno restavracijo, kjer jo počastite z okusno večerjo in ji kljub temu, da vztraja pri tem, da tokrat plača ona, češ da so dandanes ženske emancipirane, ne dovolite poravnati računa in jo plačate vi. Razveselilo jo bo tudi, če se boste nekega večera pojavili na njenih vratih s šopkom rož v roki in njenim priljubljenim sladoledom v vrečki ter ji po vrhu v dar poklonili še DVD njenega priljubljenega filma, ki ga boste pozneje seveda pogledali skupaj z njo. Če pa boste na prvih zmenkih dopustili ali jo celo prisilili, da ona plača, kar bosta jedla in pila, češ da so sodobne ženske emancipirane in enakovredne moškim, in če je ne boste niti enkrat samkrat počastili, bo dobila vtis, da ste skopušni in da v vas ni niti malo kavalirja. Ker pa si ženske dolgoročno želijo nekoga, ki mu ne bo žal ne časa ne denarja zanjo in ki jo bo občasno z veseljem razvajal, imate veliko možnosti, da vas bo vaša nova punca zaradi stiskaštva po hitrem postopku odslovila.

Ves čas govorite o bivših

Če boste na začetnih zmenkih razglabljali o tem, kakšno je bilo vaše prejšnje razmerje, kakšne so bile vaše bivše punce, kaj ste in česa niste počeli z njimi, kako ne razumete, zakaj vas je nesramnica kar na lepem pustila, verjemite, da boste tudi novo punco zelo težko obdržali. Nobena si namreč ne želi poslušati o tem, kako super ali kako grozna je bila vaša bivša, kaj vse ste počeli z njo, zakaj sta šla narazen – vsaj v prvih tednih zveze ne. Ti pogovori pridejo na vrsto pozneje, pa še takrat je treba temo obdelati zelo previdno. Na prvih nekaj zmenkih pa omenjanje bivših vsekakor spada med prepovedane teme.

Če boste na začetnih zmenkih razglabljali o tem, kakšne so bile vaše bivše punce, verjemite, da boste tudi novo punco zelo težko obdržali.
Če boste na začetnih zmenkih razglabljali o tem, kakšne so bile vaše bivše punce, verjemite, da boste tudi novo punco zelo težko obdržali.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587