Vizita.si
Zvezdnica je na vsak način poskušala skriti svoj nenaličen obraz. Skrila se je tudi za svojega fanta.

Novice

Zaman ga poskuša skriti pred fotografi ...

K.P.
10. 08. 2012 15.42
8

33-letna zvezdnica je poskušala na vsak način prekriti svoj nenaličen obraz pred fotografi, za 'ščit' je uporabila celo svojega fanta, a ni ji uspelo …

Spočit videz obraza lahko dosežemo s primerno vlažilno nego.
Spočit videz obraza lahko dosežemo s primerno vlažilno nego.FOTO: Fame
Ker igralkam nadležni fotografi sledijo na vsakem koraku, v javnost občasno pricurlja tudi kaka fotografija, na kateri predstavnice sedme umetnosti ne blestijo tako, kot bi na rdeči preprogi.
Zvezdnica je na vsak način poskušala skriti svoj nenaličen obraz. Skrila se je tudi za svojega fanta.
Zvezdnica je na vsak način poskušala skriti svoj nenaličen obraz. Skrila se je tudi za svojega fanta. FOTO: Fame

Jennifer Love Hewitt se je s svojim fantom odpravila na pohod po Santa Monici, za kar je postavila udobje pred brezhiben zvezdniški videz. Po nekaj korakih so se že pojavili fotografi, pred katerimi je zvezdnica poskušala zakriti svoj nenaličen obraz, pri čemer je za 'ščit' uporabila tudi fanta, a vse zaman. Ko se je vrnila s sprehoda, je na družbenem omrežju svojim sledilcem sporočila: "Pravkar sem prehodila skoraj 13 kilometrov, obkrožena s paparaci! … Prepotena, brez ličil, v ohlapni trenirki. Sigurno bodo zelo lepe fotografije." Sicer pa so mnoge ženske stopile v bran Jennifer, ko so pred leti v medije pricurljale njene fotografije s plaže, na katerih je razkrila, da ima težave z odvečno težo in celulitom. Zvezdnica se z odvečno težo ni pretirano obremenjevala, vseeno pa jo je odpravila z uvedbo zdrave prehrane in redne rekreacije.

Za svež videz obraza nam ni treba zapravljati pretiranega časa, zanj lahko poskrbimo povsem enostavno in brez truda. Dovolj bo že, če pred spanjem pod oči nanesemo kremo, namenjeno odpravljanju podočnjakov oziroma gubic ter preko dneva zaužijemo zadostne količine vode, ki bo poskrbela za vlažilno nego naše kože od znotraj. Preden se odpravimo ven, je priporočljivo nanesti tudi vlažilno kremo z UV-zaščito, da bi preprečili škodljive vplive sonca. Seveda pa je dobra formula za spočit videz tudi dovolj spanca.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587