Vizita.si
Vanessa Hudgens

Novice

Tudi pri Vanessi je hitra hrana terjala svoj davek

E. D.
15. 03. 2011 10.58
15

V času snemanja High School Musicala je Vanessa Hudgens skoraj vsak dan jedla nezdravo in kalorično hitro hrano. Šele ko se nekega dne skorajda ni mogla več stlačiti v kostum za snemanje, se je zavedela, da mora korenito spremeniti svoje prehranjevalne navade.

''Takrat sem jedla tako nezdravo,'' je razkrila 22-letna Vanessa in povedala, da je nemalokrat po snemanjih zavila v eno svojih priljubljenih slaščičarn in si celo tik pred spanjem omislila svoj najljubši sladoled. Oboževala je tudi kalorične slane prigrizke.

A sladkarije in hitra hrana so kmalu zahtevali svoj davek. ''Skoraj se nisem mogla več stlačiti v svoj kostum za snemanje,'' je povedala mlada igralka. ''Ko sem si končno uspela zapeti zgornji del, so bile moje prsi dvignjene do brade. Ko me je režiser, Kenny Ortega videl takšno, mi je rekel: 'Uh, mačka, poglej se!' Jaz pa sem mu rekla, da ne vem, kaj se je zgodilo, čeprav sem v resnici predobro vedela. Vedela pa sem tudi, da moram nekaj ukreniti glede svoje prehrane.''

Tako je Vanessa opustila skoraj vse nezdrave prigrizke in začela jesti veliko bolj zdravo. Zdaj si na primer za zajtrk privošči omleto iz jajčnih beljakov in zelenjave ali pa ovseno kašo z mandlji in sadjem. Za večerjo pa poje špinačno solato z lososom ali piščancem, v katero doda še malo nemastnega sira in mandljev. To je tudi eden njenih najljubših obrokov. Poleg tega da pazi na zdravo prehrano, pa Vanessa tudi pridno telovadi. Z mamo in sestro obiskuje ure kick boksa, pilatesa, joge, rada pa tudi kolesari. ''Telovadba je res neverjetna. Tako dobro se počutiš – navznoter in navzven. Zaradi telovadbe se počutim tako živo in imam toliko energije,'' je še razkrila.

K njenemu izklesanemu telesu pa so vsekakor pripomogle tudi naporne fizične priprave na snemanje filma Prikriti udarec – Beg pred resničnostjo (v originalu Sucker Punch). Za vlogo akcijske fantazijske junakinje v omenjenem filmu je morala pridno trenirati z utežmi in z zahtevnimi vajami za moč si je lepo izoblikovala telo. Svojo izklesano postavo je tako s ponosom pokazala na naslovnici ene od ameriških športnih revij.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587