Vizita.si
Jon Favreau je s pomočjo svoje soproge pred leti izklesal svoje telo, nato pa odvečne kilograme hitro pridobil nazaj.

Novice

Ju sploh prepoznate?

K.P.
10. 08. 2012 15.38
5

Nekateri ljudje radi za dober videz na plaži poskrbijo že nekaj tednov pred dopustom. S težavo odvečnih kilogramov se vsekakor nista obremenjevala nekdanja zapeljivca, ki so ju nedavno na plaži ujeli paparaci.

Jon Favreau je s pomočjo svoje soproge pred leti izklesal svoje telo, nato pa odvečne kilograme hitro pridobil nazaj.
Jon Favreau je s pomočjo svoje soproge pred leti izklesal svoje telo, nato pa odvečne kilograme hitro pridobil nazaj.FOTO: Fame
Tudi zvezdniki radi pohajkujejo pa plaži, kjer pa na njih prežijo fotografi.
Rod Stewart se glede svojega trebuščka ni niti malo obremenjeval.
Rod Stewart se glede svojega trebuščka ni niti malo obremenjeval. FOTO: Fame

V preteklih dneh so tako na plaži ujeli nekdanjega lomilca src Roda Stewarta in pa igralca Jona Favreauja, ki pa se pred odhodom na dopust nikakor nista obremenjevala z dietami, po katerih radi posežejo mnogi, preden skočijo v kopalke. Medtem ko je 67-letni Rod deloval povsem sproščen s svojimi kilogrami, pa se je 45-letni Jon vseeno odločil, da majice ne bo odstranil. Oba zvezdnika sta preživljala prosti čas z družino ter se zabavala s svojimi otroki. Jon je bil nad svojimi odvečnimi kilogrami že v preteklosti nezadovoljen, zato mu je postavo pomagala izklesati soproga Joya, ki je po poklicu zdravnica. Ta mu je sestavila dieto, ki dnevno ni presegla 6.280 kJ (1.200 kalorij), zdravo prehranjevanje pa je dopolnil s telovadbo v fitnesu. Sledilo je 'yo yo' vračanje in kurjenje odvečnih kilogramov, zdaj pa se zdi, da se je dietam povsem odpovedal.

Maščoba na trebuhu sicer lahko nakazuje na nekatere zdravstvene bolezni, na primer bolezni srca in ožilja, je pa tudi znak pretiranega uživanja kalorične hrane. Moški lahko načeloma shranijo na trebuhu več maščobe kot ženske, kar je gensko pogojeno, z zdravim načinom prehranjevanja in le nekaj trebušnjaki dnevno pa lahko odvečno maščobo s trebuha tudi učinkovito odpravimo. Obroki naj bodo lahki in razporejeni preko celega dneva, popiti je potrebno zadostne količine vode, se odpovedati kalorijam iz alkohola in rezultat je brez dvoma raven, zapeljiv trebušček.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587