Vizita.si
Penis

Novice

Zaradi brazilske depilacije skoraj ob modo

Ni.J.
17. 06. 2010 15.53
0

Dobrodelna akcija, s katero so Joe in njegovi prijatelji želeli zbrati denar za lokalno bolnišnico in med katero so hoteli Joeju z vročim voskom narediti brazilsko depilacijo, se je sprevrgla v bolečo izkušnjo, ki je Joe ne bo nikoli pozabil.

Eden od prijateljev je premočno potegnil, s tem pa je z Joejevega moda potegnil kar šest slojev kože od sedmih! (simbolična fotografija)
Eden od prijateljev je premočno potegnil, s tem pa je z Joejevega moda potegnil kar šest slojev kože od sedmih! (simbolična fotografija)FOTO: iStockphoto

Joe Cooper bo naslednjič, preden se bo s prijatelji med popivanjem v nočnem lokalu odločil za dobrodelne akcije, zabavne igrice in najrazličnejše stave, temeljito razmislil, ali bo sodeloval ali ne. 24-letnika je zadnja 'zabava' namreč skoraj stala moda.

Fantje so se odločili, da bodo denar zbirali kar v lokalu in to z ženskim tretmajem – voskanjem telesa!
Fantje so se odločili, da bodo denar zbirali kar v lokalu in to z ženskim tretmajem – voskanjem telesa! FOTO: iStockphoto

Joe in njegovi prijatelji so se odločili za nenavadno akcijo zbiranja denarja za lokalno bolnišnico. Medtem ko so se vsi njegovi prijatelji odločili, da bodo denar zbrali tako, da si bodo dali z voskom odstraniti dlake na prsih, se je Joe odločil, da si bo naredil tako imenovano moško brazilsko depilacijo.

Ostali fantje so se tega ustrašili, jaz pa sem vztrajal, ker so ljudje ponudili veliko denarja,“ pravi Joe. “Ulegel sem se, zaprl oči in skušal odmisliti voskanje. Nato so me polili z voskom za odstranjevanje dlak, položili trakove in potegnili.“ Pri tem pa se je eden od trakov prilepil na izjemno občutljivo mesto – modo, skupaj z dlakami pa je na traku ostalo tudi šest plasti Joejeve kože. “Naslednja stvar, ki se je spomnim, je le grozna bolečina in močno krvavenje. Česa takšnega zares še nisem doživel.“

Joe se je v trenutku streznil, ko je pogledal, kaj se je zgodilo z njegovo moškostjo, pa se je zgrozil. “Moda so bila rdeča, krvaveča in mislil sem, da mi bodo zgorela,“ se spominja. Eden od prijateljev, ki so se javili, da bodo potegnili trakove, je bil namreč nekoliko preveč agresiven, zato se je zabava za Joeja končala v bolnišnici.

Vsi so se mi smejali. Še v bolnišnici so zdravniki komaj zadrževali smeh. Največja ironija pa je bila v tem, da sem s tem hotel zbrati denar za bolnišnico in na koncu sam pristal na urgenci.“ Zdravniki so Joeju povedali, da je imel neizmerno srečo. Če bi trak s seboj potegnil še eno plast kože, bi namreč lahko ostal brez moda.

Zaradi voskanja je bil skoraj ob modo.
Zaradi voskanja je bil skoraj ob modo.FOTO: iStockphoto

Joe je nekakšen klovn v družbi. Rad se izpostavlja in počne stvari, ki se jih drugi ne upamo lotiti. Poleg tega pa so ljudje stavili zares veliko denarja na njegov podvig,“ pravi Josh Adcock, Joejev prijatelj in lastnik nočnega lokala, v katerem je potekala dobrodelna akcija. “V tistem trenutku, ko smo potegnili trakove, je bilo smešno, vendar pa mi je resnično žal, da se je to zgodilo.“

Kljub neljubemu dogodku pa je Joeju in prijateljem vseeno uspelo zbrati 3.600 evrov, ki so jih darovali otrokom v bolnišnici. “Boli, resnično boli, a sem vseeno zadovoljen, da nam je uspelo zbrati toliko denarja. Trenutno se moram mazati s kremo in antibiotiki, a se mi rana dobro celi. No, kljub temu pa tega ne bom več počel in nikomur priporočal,“ še dodaja.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587