Vizita.si
Anna Paynich

Novice

Zaradi hude bolezni povsem spremenila življenjski slog

M. A.
26. 10. 2018 08.25
0

Anna Paynich, ki smo jo letos spoznali kot tekmovalko v 4. sezoni kuharskega šova MasterChef Slovenija, se je odločila, da se preizkusi še na Kmetiji. Velika zagovornica živali, ki je pred vstopom v šov povedala, da je pripravljena s prašiči tudi spati, da bi jih zaščitila pred smrtjo, pa je v preteklosti prestala kar nekaj hudih bolezni.

38-letna Anna Paynich iz Logatca se poleg skrbi za živali pogosto posveča tudi energijam iz vesolja in jogi, sebe pa opisuje kot zelo čutno in ljubečo žensko z visoko stopnjo zavedanja in samozavesti. A vedno ni bilo tako, saj je Anna v preteklosti bolehala za avtoimuno boleznijo na maternici, zaradi česar je prestala šest operacij, nato pa je prestala še bolezen na pljučih. Teh hudih trenutkov se je spominjala tudi v spovednici, kjer je iskreno spregovorila o tem, kako se je z boleznima spopadla in kaj ji je pomagalo pri okrevanju. Več v videoprispevku.

Anna na Kmetiji najbolj pogreša svojo hčer Anayo.
Anna na Kmetiji najbolj pogreša svojo hčer Anayo.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602