Vizita.si
Zaveda se, da bo nosečnost spremenila njeno telo, a bo spremembe sprejela z veseljem. Za nekaj časa bo tudi opustila svojo popularno striptiz predstavo 'Peepshow'.

Novice

Zaradi nosečnosti sprejela težko odločitev

K.P.
31. 08. 2012 14.44
1

33-letna zvezdnica je dolga leta čakala na dan, ko bo lahko z velikim veseljem oznanila, da je noseča. To se ji je končno uresničilo, z nosečnostjo pa je prišla tudi potreba po spremembi življenjskega sloga.

Zaveda se, da bo nosečnost spremenila njeno telo, a bo spremembe sprejela z veseljem. Za nekaj časa bo tudi opustila svojo popularno striptiz predstavo 'Peepshow'.
Zaveda se, da bo nosečnost spremenila njeno telo, a bo spremembe sprejela z veseljem. Za nekaj časa bo tudi opustila svojo popularno striptiz predstavo 'Peepshow'.FOTO: Reuters

Playboyeva zajčica Holly Madison je bila v zvezi s Hughom Hefnerjem dobrih 7 let, a za njunim na videz srečnim razmerjem, ki še zdaleč ni bilo monogamno, se je skrivala resnica, zaradi katere je morala Holly prej ali slej nadaljevati s svojim življenjem brez 'Hefa'. Potem ko se ji z njim želje o družini niso uresničile, je zdaj oznanila, da s svojim fantom Pasqualom Rotello, ki ga je spoznala pred devetimi meseci, pričakujeta prvega otroka. "Že od nekdaj sem želela biti mama, a nisem si mislila, da se bo zgodilo tako hitro,“ je zaupala reviji Us Weekly. "Počutim se dobro in očitno imam srečo, saj jutranje slabosti nimam, le občasno mi je malce slabo. Slabost ponavadi občutim pred mojim šovom, zato imam v zaodrju vedno ingverjev napitek ('ginger ale'),“ je dodala. V restavraciji Planet Hollywood v Las Vegasu Holly obiskovalce že štiri leta navdušuje s svojo predstavo Peepshow, ki jo gledalci opisujejo kot sofisticirno in spektakularno striptiz predstavo, ki pa jo bo Holly z napredovanjem nosečnosti za nekaj časa opustila. Čeprav je bila odločitev nujna, pa je bila vse prej kot enostavna, saj v predstavi naravnost uživa. "Nameravam ohranjati zdrave življenjske navade in s plesom nadaljevati še kak mesec dni," zagotavlja zvezdnica, ki pravi, da bo telesne spremembe, ki jih prinese nosečnost, kljub dejstvu, da prav s telesom služi denar, sprejela z velikim veseljem.

Nosečnost nemalokrat prinese spremembo življenjskega stila, pri ženskah, ki živijo aktivno ter razgibano življenje, pa zahteva tudi upočasnitev ritma in zadostne količine počitka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587