Vizita.si
Telefon

Novice

Zaspala na telefonu in utrpela ...

K.B.
29. 08. 2014 13.37
32

24-letna Dionne Baxter je utrpela hude opekline prsi po tem, ko je legla na svoj telefon med polnjenjem. Tako kot mnogi drugi, ga je namreč polnila ponoči ob postelji in med spanjem nezavedno legla nanj.

Dionne Baxter je ponoči po nesreči legla na telefon, ki ga je polnila in utrpela hude opekline.
Dionne Baxter je ponoči po nesreči legla na telefon, ki ga je polnila in utrpela hude opekline.FOTO: You Tube
Mlada mamica Dionne Baxter iz Essexa (Britanija) je utrpela hude opekline, po tem ko je ponoči polnila svoj telefon. Zjutraj se je zbudila z ogromno opeklino, ki sega od njene prsne bradavice skoraj do vratu. 12-centimetrska rana bo na njenih prsih pustila brazgotino za vedno.
Telefon
Telefon FOTO: You Tube

''Spala sem gola in ko sem se zbudila, sem zagledala veliko rdečo liso na prsih. Ko sem se dotaknila telefona, je bil tako vroč, da ga nisem mogla pobrati s postelje,'' je povedala za britanski Mail Online. Takoj se je odpravila v bolnišnico, kjer so ji zdravniki za rano predpisali antibiotično kremo in protibolečinska zdravila.

Mladi Britanki Dionne Baxteer se je rana na prsih kasneje vnela, zaradi česar obstaja veliko možnosti, da svojega drugega otroka – če se bo odločila zanj – ne bo mogla dojiti. ''To je grozljivo. Če bi moja hči ležala na drugi strani postelje, bi ji opeklo obraz,'' se nevarnosti zaveda Dionne.

A to ni prva zgodba, pri kateri je prišlo do opeklin med polnjenjem telefona. Pred dvema tednoma se je podobno zgodilo tudi 18-letnemu Jakeu Parkerju, ki je med spanjem utrpel hude opekline roke. Februarja pa je britanska najstnica utrpela opekline, ko je njen telefon nenadno zagorel v žepu na zadnjem delu hlač. Telefon ji je opekel kožo na stegnu.
 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587