Vizita.si
image (28)

Novice

Nekega dne ni več mogla vstati iz kadi ...

S.C.
23. 02. 2012 08.03
2

Potem ko se je nekega dne zagozdila v lastni kadi, se je 38-letna Sharon odločila, da se znebi odvečne teže. Ob nasvetih strokovnjakov in podpori družine ji je tako uspelo zgubiti 63 kilogramov in zdaj končno lahko brezskrbno uživa v kopeli.

Od nekdaj sem oboževala sproščujoče kopeli. Lahko sem tudi dve uri ležala v kadi, se namakala v topli vodi in brala knjigo,“ se spominja 38-letna Sharon Holden iz angleškega mesteca Gateshead. “Ko pa nekega dne enostavno nisem mogla vstati iz kopalne kadi, me je spreletel srh. Bilo me je resnično sram, ker sem morala poklicati moža, da mi je pomagal vstati, ker sem se zagozdila. Takrat sem se zavedala, da tako ne gre več naprej.“ Sharon, ki je nekoč za zajtrk pojedla kar pet toastov, za večerjo pa goro mesa in krompirja, da ne govorimo o vrečkah čipsa čez dan, je še pred štirimi leti tehtala 146 kilogramov.  “Lase sem si pobarvala na rožnato, da bi me ljudje opazili zaradi barve las in ne zaradi moje obilne postave,“ v smehu pove mama treh otrok. “Danes vem, da sem samo slepila samo sebe.“ Nekoč ujeta v začaran krog nezdravega prehranjevanja je Sharon po incidentu v kopalnici temeljito spremenila svoj način življenja. Pomoč je poiskala pri lokalni skupini za hujšanje, kjer se je naučila, kako pomembna je zdrava hrana in redna telesna vadba za izgubo kilogramov in vitalno telo. Sicer je šlo na začetku nekoliko težje, toda ko se je navadila na pusto meso in zelenjavo ter na dolge sprehode, so se kilogrami začeli kar topiti. Ob nasvetih strokovnjakov in podpori družine ji je uspelo izgubiti 63 kilogramov, na kar je izjemno ponosna. “Končno lahko počnem vse, kar mi srce poželi,“ pove danes 83 kilogramov težka Sharon. “Le še malo mi manjka do idealne teže, toda že zdaj sem zadovoljna z dosežkom, predvsem pa sem vesela, da lahko brezskrbno uživam v sproščujoči kopeli.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587