Vizita.si
Zaradi 27-urne erekcije je 45-letnemu Dominikancu grozila amputacija.

Novice

Po 27-urni erekciji skoraj ostal brez penisa

E. D.
28. 05. 2010 09.10
0

Luis je po 27 urah boleče erekcije skoraj ostal brez moškosti. Njegov penis je namreč postajal vse bolj črn in ker so zdravniki sumili na gangreno, so mu povedali, da mu bodo morda morali penis amputirati.

Zaradi 27-urne erekcije je 45-letnemu Dominikancu grozila amputacija.
Zaradi 27-urne erekcije je 45-letnemu Dominikancu grozila amputacija.FOTO: iStockphoto
Za težave 45-letnega Luisa Rodrígueza Taverasa je bilo menda krivo jemanje prevelikih količin zdravil za spodbujanje erekcije. Tako je Dominikanec vsaj povedal lokalnim novinarjem, medtem ko so nekateri drugi mediji zapisali, da je Luis užival ne le tablete za doseganje erekcije, temveč tudi kokain. Kakor koli, rezultat je bila kar 27 ur trajajoča erekcija, zaradi katere je 45-letnik pristal v bolnišnici. Ker je bil njegov spolni ud vse bolj črn in je kazal znake napredovanja ganrene, so zdravniki začeli resno razmišljati o tem, da mu bodo morali v primeru, da gnitja ne ustavijo in pozdravijo, odrezati njegovo moškost. Ta novica pa je možakarja tako prestrašila, da je pobegnil iz bolnišnice. ''Ko so mi zdravniki povedali, da mi bodo morali penis odrezati, ker postaja vse bolj črn in da potem ne bom mogel več sam urinirati, sem se na smrt prestrašil,'' razlaga Luis. ''Nisem si mogel predstavljati, da bi bil brez penisa!''
Za Luisove težave je bilo menda krivo to, da je zaužil preveč tablet za spodbujanje erekcije.
Za Luisove težave je bilo menda krivo to, da je zaužil preveč tablet za spodbujanje erekcije. FOTO: iStockphoto

Prestrašeni Luis je tako pobegnil daleč stran od zdravnikov, operacijskih sob in skalpelov. Odhitel je naravnost k ženi in jo rotil, naj nikar ne podpiše dokumentov za amputacijo, saj ne bo mogel živeti brez svoje moškosti. A kljub vsemu strahu in zmedi se je Luisova zgodba srečno končala. Tkivo na penisu mu je nehalo odmirati in tudi tisti delčki, ki so bili na začetku že rahlo počrneli, so se čudežno pozdravili. Dominikanec tako ni ostal brez svoje moškosti in čez čas, ko se njegovo zdravstveno stanje povsem stabilizira, celo ne bo imel nobenih težav s spolnimi odnosi, pravijo zdravniki. Ga je pa neprijetna izkušnja dodobra izučila in mu odprla oči. 45-letnik pravi, da ne bo nikoli več jemal tablet za spodbujanje erekcije in da bo za svojo moškost veliko bolj skrbel kot doselj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587