Vizita.si
image (28)

Novice

Zdaj se 'stlači' v eno hlačnico!

K.P.
13. 08. 2012 09.05
2

Ko je morala zaradi zdravstvenih razlogov na dieto njena psička Millie, se je 39-letna Lindsey Evans odločila, da bo tudi ona odpravila odvečne kilograme. Uspelo ji je neverjetno!

39-letna Valižanka Lindsey Evans se je odločila za dieto, potem ko je veterinar zaradi nujne operacije tačke zapovedal strogo dieto za njeno domačo ljubljenko po imenu Millie. Ko je odvečne kilograme izgubila njena psička, je Lindsey dobila dovolj motivacije, da nekaj sprememb v svoje življenjske navade uvede tudi sama. "Pomislila sem, 'če to lahko naredi Millie, zmorem tudi jaz'. Obe sva bili čezmerno težki in skupaj sva izgubili skoraj 125 kilogramov," pojasnjuje Lindsey. Pred dieto je imela Lindsey zelo rada nezdrave prigrizke, s katerimi pa je razvajala tudi svojo psičko. "Glede hoje sva imeli obe težave. Ona je imela težave s tačko, jaz pa sem imela revmatoidni artritis. Rekreirali se nisva, ker nisva mogli, in vedno sem mislila, da tako ali tako ne morem izgubiti teže, ker ne telovadim," pove in dodaja, "poleg tega imam tudi premalo aktivno ščitnico, zaradi česar je telesno težo izjemno težko zmanjšati." Lindsey se je ob pogledu na shujšano Millie opogumila in se lotila zdravega prehranjevanja. S seznama je črtala visokokalorično hrano in prigrizke, razpolovila pa je tudi porcije obrokov. Zdaj ima kar 95 kilogramov manj in lahko se "stlači" v eno hlačnico svojih starih hlač. Za dodatno motivacijo se je pridružila tudi lokalnemu shujševalnemu klubu Slimming World, v katerem so jo naučili vse o zdravem prehranjevanju in so bili na njene dosežke zelo ponosni.

Tudi kadar je rekreacija iz takšnih ali drugačnih razlogov otežena, je za zdravo telesno težo mogoče poskrbeti z zdravim prehranjevanjem. Tistim, ki težje prenašajo fizične napore, velikokrat priporočajo enostavnejše vadbe, na primer plavanje ali običajen polurni sprehod dnevno, ki prav tako čez nekaj časa pokaže svoje učinke tako na telesni teži, kondiciji kot tudi na počutju.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587