Vizita.si
Jessica Alba

Novice

Zdaj vemo! Njena skrivnost končno pricurljala v javnost …

K.P.
28. 11. 2012 10.02
3

Komaj eno leto po tem, ko je povila svojega drugega otroka, je 31-letna igralka videti več kot odlično. Če ste morda pomislili, da je njena postava rezultat le diete in rekreacije, ste se zmotili. Njena skrivnost je končno razkrita …

Igralka si po porodu postavo ni oblikovala le z rekreacijo in zdravo prehrano, temveč je posegla tudi po laserski lipolizi.
Igralka si po porodu postavo ni oblikovala le z rekreacijo in zdravo prehrano, temveč je posegla tudi po laserski lipolizi.FOTO: Fame
Kot poroča RadarOnline, igralka Jessica Alba za svoje telo po drugem porodu ni poskrbela le z zdravo prehrano in redno telesno vadbo, temveč je imela pri oblikovanju postave še nekaj dodatne pomoči.
Pri laserski lipolizi odpravijo maščobne blazinice in celulit s pomočjo laserskega žarka.
Pri laserski lipolizi odpravijo maščobne blazinice in celulit s pomočjo laserskega žarka. FOTO: Fame

Neimenovani vir je za omenjeni portal razkril, da se je 31-letna igralka odpravila na lasersko lipolizo v kalifornijskem lepotnem salonu Beauty Park Medical Spa v Santa Monici. "Jessica se je odločila za lasersko lipolizo, ki je manj invaziven način odpravljanja maščobnih blazinic kot liposukcija. Že na splošno je videti naravnost čudovito in ne potrebuje nobene pomoči s posegi, vendar je rekla, da bi se rada znebila trmastega maščobnega tkiva, ki kljub telesni vadbi noče stran in da je to najbolj idealen način, kako se tega znebiti,“ je povedal vir, ki je obenem razkril tudi nekaj podrobnosti o zakulisju hollywoodskega življenja. "Jessica je povedala, da je glede videza pod pritiskom in da želi zaradi svojega poklica izgledati čim boljše ter da ima kljub rekreaciji in zdravemu načinu prehranjevanja na telesu še vedno kritične točke, s katerimi ni čisto zadovoljna,“ je bilo še zaupano medijem.

Laserska lipoliza, s katero odpravljajo odvečno maščobno tkivo in celulit, se izvaja v lokalni anesteziji in je minimalno invaziven poseg, pri katerem se pod vplivom laserskega žarka razgradi membrana maščobnih celic, njihova vsebina pa se odstrani po naravni poti. Po posegu so možne podplutbe ali otekline, ki po nekaj dneh več niso vidne. Nekaj časa po tretmaju se je treba izogibati fizičnim naporom, rezultati pa so opazni po nekaj mesecih.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602