Vizita.si
image (28)

Novice

Zdravniška napaka: Dvakrat so mu odstranili slepič!

Katja Benčina
26. 08. 2009 10.48
1

Ko se je en mesec po odstranitvi slepiča Mark Wattson zaradi neznosnih bolečin vrnil v bolnišnico, je doživel šok. Zdravniki so mu povedali, da ima vnetje slepiča.

Po več tednih neznosnih bolečin se je 35-letni Mark Wattson odpravil v bolnišnico, kjer so mu odstranili slepič. Zdravniki so mu povedali, da je bila operacija uspešna in da se lahko vrne domov. Mesec po operaciji pa je Mark zaradi bolečin izgubil zavest in z rešilnim avtomobilom so ga peljali v bolnišnico, kjer je doživel šok. Zdravniki iste skupine, ki mu je pred mesecem dni odstranila slepič, so mu sporočili, da je slepič še v njem. Ne samo to, ta se je razlil in močno vnel. "Ležal sem in imel neizmerne bolečine, ko je zdravnik pristopil k meni in mi povedal, da se je slepič razlil,“ se spominja Mark: "Nisem mogel verjeti besedam, ki sem jih slišal. Takoj sem jim povedal, da gre zagotovo za pomoto, saj so mi ga odstranili pred štirimi tedni. A ni bila pomota, res je bil slepič še v meni.“ Seveda se je Mark spraševal, kaj so zdravniki počeli pri prvi operaciji in kaj so mu takrat odstranili.

Predstojniki bolnišnice so takoj sprožili preiskavo, vendar pa odgovorov za zdaj še nimajo: "Ne moremo ne potrditi ne zanikati, da je bilo kaj odstranjeno med prvo operacijo.“ Kljub temu pa je Mark že dobil opravičilo bolnišnice: "Opravičujemo se, če je gospod Mark Wattson nezadovoljen z nego v naši bolnišnici." To pa mu žal ni nič pomagalo, ko mu šefi v njegovi službi niso verjeli, da so mu slepič odstranili dvakrat, zato je nesrečnež ostal še brez službe.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587