Vizita.si
image (28)

Novice

Čez noč so se začele neznosne bolečine ...

S.P.
04. 02. 2013 10.28
3

42-letna Jane Rolfe je spregovorila o grozljivi izkušnji z uporabo umetnih trepalnic, ki so ji kar dolgih nekaj tednov povzročale neznosne bolečine. Njen obraz so namreč prekrili srbeči izpuščaji, ki pa so kaj kmalu prerasli v velike ter boleče mehurje.

42-letna Britanka je v preteklem tednu spregovorila o svoji grozljivi izkušnji z uporabo umetnih trepalnic, zaradi katerih je morala kar nekaj dolgih tednov trpeti neznosne bolečine. Kljub temu da je Jane Rolfe v neimenovanem lepotnem salonu prodajalkam povedala, da teh še nikoli ni uporabljala, te namreč na njeni koži niso želele opraviti predhodnega (in tudi nujnega) alergenskega testa, ki bi še pravočasno pokazal vsa morebitna tveganja. Sledilo je seveda najhujše.

Naslednje jutro se je zbudila z močno razdraženimi, solznimi in krvavimi očmi. Nemudoma se je napotila v lepotni salon, kjer pa so ji zatrdili, da je takšna reakcija po prvi uporabi povsem običajna, zaradi česar se je brezskrbno vrnila domov. A so se simptomi iz ure v uro le še stopnjevali. Ni trajalo dolgo in njene oči so bile hudo vnete, predel njenega obraza pa so prekrili srbeči izpuščaji, ki so kmalu prerasli v velike ter boleče mehurje.

“Zaradi vse slabšega vida, sem se ustrašila, da ga bom za vedno izgubila. Zato sem nemudoma obiskala zdravnika, ki pa mi je svetoval, naj tujek poskusim sama odstraniti iz razbolelega predela. Ubogala sem ga, se vrnila domov, ter ga neskončnih 5 ur kriče odstranjevala. Pomagala ni ne voda, ne milo in ne kakršna koli blažilna sredstva, zaradi česar sem ostala tako brez umetnih kot tudi brez svojih treplanic,“ se spominja.

Njeno zdravstveno stanje se je kljub vsemu le še poslabšalo. “Po ponovnem obisku osebnega zdravnika so me nemudoma hospitalizirali ter me začeli zdraviti s steroidi in antihistamini. Ugotovili so, da je vso škodo povzročilo predvsem nekakovostno lepilo, ki sem ga morala pred uporabo nanesti na zgornji veki,“ nadaljuje. “Upam, da bo moja zgodba v poduk vsem dekletom, ki zaradi lepote silijo v neke nepreverjene ekstreme. To sem storila v upanju, da bi se počutila bolje, končala pa sem v postelji z nevzdržnimi bolečinami.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602