Vizita.si
image (28)

Novice

Želela si je privlačnejših ustnic – zgodilo pa se je tole

L. E.
22. 07. 2016 09.48
5

12 let nazaj si je Američanka dala povečati ustnice. Prepričana je bila, da je bil poseg opravljen z ovčjo maščobo. In najprej je bila zelo zadovoljna. Nato pa so začele ustnice postajati vse večje in večje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Naslov ameriške oddaje Botched bi lahko v slovenščino prevedli celo kot – zašušmarjen. Predstavlja zgodbe ljudi, ki so upali, da jim bodo plastične operacije pomagale do boljše samopodobe in večje življenjske sreče. A jim je to, da so šli pod nož, v nekaterih primerih celo povsem uničilo življenje. V oddaji nato dva plastična kirurga komentirata, zakaj poseg ni uspel in poskušata njegove posledice popraviti.

V eni izmed oddaj se je znašla tudi ameriška mamica, ki jo identificirajo samo kot Ashley. Pred 12 leti se je odločila za povečanje ustnic. Odšla je v eno izmed ordinacij, kjer to počnejo, in tam so ji svetovali, da bi bilo zanjo najboljše, če bi ji vbrizgali ovčjo maščobo. Najprej je bila zadovoljna, nato pa so vsako leto njene ustnice izgledale še bolj čudno. Dva kirurga, dr. Nassif in dr. Dubrow, sprva sploh ne moreta verjeti, da sta prav slišala. "V kateri državi ste opravili poseg?" se čudita. "V tej državi. Nemogoče."

Izkaže se, da je njena sestra našla gospo, ki naj bi povečevala ustnice. V injekciji pa je bila bela tekočina in ne denimo rumena, kot bi bilo logično, če bi v njenih ustnicah res bila maščoba. "Če bi vam vbrizgali ovčjo maščobo, bi pri priči imeli akutno reakcijo. Telo bi jo zavrnilo," povesta kirurga. Pri priči bi pristala na urgenci. Močno dvomita, da je v njenih ustnicah res ta snov. Nato se pogovarjajo, koliko si je takrat povečala ustnice. Ashley bi si danes želela, da bi bile pol manjše. "Mislim, da se niso tako povečale, ker bi vam takrat vbrizgali preveč snovi. Vaše telo je imelo imunološko reakcijo," razmišljata.

Predvidevata, da je v njenih ustnicah nemedicinski silikon. Med operacijo se je izkazalo, da imata prav. In na srečo sta ji ga lahko odstranila. Sedaj se Ashley njen naraven nasmeh naenkrat sploh ne zdi več tako slab.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587