Vizita.si
image (28)

Novice

Želi se spremeniti v lutko Ken

K.P.
15. 10. 2012 09.26
25

Plastične operacije vsekakor niso le domena žensk ali zvezdnikov, po njih posežejo tudi moški, ki želijo svoj videz izboljšati, spremeniti ali pa popeljati do ekstrema. Slednje si je želel tudi Justin Jedlica.

32-letni Newyorčan Justin Jedlica je bil vzoren učenec z odličnim šolskim uspehom in s svojim življenjem je bil zadovoljen, ni pa bil povsem zadovoljen s svojim videzom. V svojih dvajsetih letih se je odločil za lepotni poseg na nosu, ki naj bi bil po njegovem mnenju opazno prevelik. Po tej lepotni operaciji so sledili še drugi posegi, zdaj pa lahko zlahka trdimo, da je Justin praktično odvisnik od plastičnih operacij.

Zanje je namreč porabil že skoraj 78.000 evrov, opravil pa je že več kot 90 takšnih ali drugačnih lepotnih posegov. Plastično kirurgijo vidi kot orodje za 'hitre popravke', zato je v njej našel tudi način za oblikovanje telesa. Če kdo morda pomisli, da je njegovo lepo oblikovano telo rezultat telovadbe, ga Justin hitro popravi in pove, da so v njegovem telesu implantati, s katerimi so mu oblikovali prsne mišice ter mišice na rokah.

Na vprašanje, zakaj raje ne izbere telovadbe, odgovori: "V tem ni ničesar vznemirljivega, glamuroznega ali izjemnega.“ Sebe imenuje človeška lutka Ken in k takšnemu videzu tudi stremi, plastične operacije pa mu pri tem pomagajo. "Sem bliže sliki, ki jo imam v mislih, a še vedno nisem na 100 odstotkih,“ pove in doda, da je zavoljo svojega cilja pripravljen prenesti tudi vsa tveganja, ki ga kirurški posegi prinesejo. Kako daleč lahko gre njegova odvisnost, lahko pokaže le njegovo telo, ki ga Justin še vedno vidi kot nepopolnega in ga namerava še naprej 'izboljševati' v ordinaciji plastičnega kirurga.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602