Vizita.si
Denise Richards

Novice

Slavna igralka priznala ponesrečeno operacijo

L.E.
01. 11. 2011 07.57
0

Denise Richards se mora kot hollywoodska zvezdnica podrediti marsikateri lepotni zapovedi, toda priznava, da se nato kot mati treh deklic počuti kot prevarantka, ko jih skuša naučiti, naj bodo zadovoljne s svojim telesom.

Denise Richards ni vedno imela dobrega mnenja o sebi, zato pa si želi, da bi svoje tri deklice vzgojila v veliko samozavestnejše ženske. 40-letna hollywoodska zvezdnica živi v svetu, kjer sta videz in teža še kako pomembna, vendar se s svojimi hčerkami takšnih tem loteva zelo pazljivo. "Ko telovadim, nikoli ne rečem, da to počnem, da bi ostala vitka. Namesto tega uporabim besede, kot so zdrava ali močna. Prav tako se trudim, da nisem vedno naličena oziroma ne vztrajam, da lahko od doma odidem le, če sem urejena na točno določen način."

Želi si, da njene hčerke sprejmejo svoje telo

Ko jo novinarji sprašujejo, kaj meni o plastični kirurgiji, odgovarja, da je dobro vse, zaradi česar se ljudje počutijo bolje. Vendar bi svoje hčerke rada spodbudila, da sprejmejo svoje zdravo telo in ostanejo samozavestne. "Pravzaprav sem sama sedaj bolj samozavestna, kot sem bila pri dvajsetih. Samozavest pa žensko spremeni v veliko bolj seksapilno," pravi.

Denise si je prsi povečala še kot najstnica, sedaj pa to obžaluje. "Želim si, da bi pri 19, ko sem si dala povečati prsi, imela več samozavesti ter se sploh ne bi odločila za ta poseg. Poleg tega se mi je tako mudilo, da se sploh nisem dobro pozanimala o svojem kirurgu. Ker je bil zdravnik, sem pač verjela, da ve, kaj dela. Nato pa mi je vstavil večje vsadke od tistih, ki sem si jih želela sama. Danes vem, da bi si morala za svoje telo postaviti najmanj 100 vprašanj."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587