Vizita.si
Izberite domiselna darila

Novice

Želite podariti izvirna, zdrava darila? Ponujamo vam deset idej!

Alenka Mirt Iskra
01. 12. 2009 08.50
1

Prazniki bodo vsak čas tu, z njimi tudi želje po domiselnih darilnih, ki bodo razveselila vaše ljubljene. To pa ni tako enostavno.Lahko pa se nakupa lotimo tudi drugače. Vas zanima kaj vam ponujamo?

Izberite domiselna darila
Izberite domiselna darilaFOTO: iStockphoto
1. Steklenico za vodo: Pa ne katerokoli, ampak kovinsko, ki je brez kemikalij in se lahko uporablja znova in znova. Prav tako sporoča, da je voda bolj zdrava kot sladke, gazirane pijače. Lepa kovinska steklenica je lahko dobro darilo za tiste, ki veliko potujejo in imajo lahko steklenico s seboj.

2. Košaro s paketi zrnja: Divjega, rjavega riža, ovsa, pčenice, kuskusa. Dodamo recepte za pripravo juh in enolončnic, pri katerim uporabimo celo zrnje. Več “surovih” jedi, bi lahko jedli vsi.

Košara orehov je lepo darilo
Košara orehov je lepo dariloFOTO: iStockphoto

3. Orehi: Kupite košarico in jo napolnite z orehi, ki so izjemen vir omega 3 maščob, ki pomagajo pri preventivi pred rakom, ohranjajo spomin, izboljšajo spanje in pripomorejo k zdravju kosti. Zraven lahko priložite listek: 20 orehov na dan, prežene bolezen stran!

4. Zelišča: V prav tako lično košarico denite zelišča, ki pridejo prav v vsaki kuhinji, vsako posebej dajte v majhen, platnene vrečke in jih zavežite z vrvico, da so videti domača in naravna.

5. Posodica za malico: V lepih posodicah lahko vsak dan s seboj odnesejo malico, sadje, kruh, sir, oreščke, lahko tudi kakšne testenine. Uporabno in praktično.

6. Čaji: Čaj ima izjemno zdravilno moč, če zraven dodate še kakšno lepo cedilo in skodelico, dobite prijazno darilo za vsakogar. Čaje lahko kupite tudi na tržnici in jih lepo zavijete.

7. Merilec kalorij: Najnovejša merila ne štejejo le korakov, ki jih naredite, ampak tudi število kalorij, ki jih porabite. Nekomu so takšna darila zelo dobrodošla.

Podarite objem!
Podarite objem!FOTO: iStockphoto

8. Posoda vok: Je namenjena pripravi zdravih jedi, na pari.

9. Temna čokolada: Z njo zagotovo ne morete zgrešiti. Če ima čokolada 70 % kakava, ima veliko hranljivih snovi, ki vam ne bodo škodile. Kupite lahko več različnih čokolad, lahko tudi kakav in lepo skodelico za napitek.

10. Podarite lepo knjižico: V njo napišite, da ima obdarovanec na voljo vas čas in objem, kadarkoli bo želel. Samo pazite, komu tu podarite!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587