Vizita.si
Botoks je treba vbrizgavati na 4 do 6 tednov

Lepota

Želite v trenutku izgledati mlajši? Voila!

Alenka Mirt Iskra
01. 06. 2009 17.52
1

Do potankosti že obvladate čiščenje kože, nanašanje kreme in zaščito pred soncem. Mi vam ponujamo še nekaj skrivnosti, s katerimi lahko obrnete čas v svoj prid.

 

Do sijočega, mladostnega videza pridemo same
Do sijočega, mladostnega videza pridemo sameFOTO: iStockphoto

 OBRAZ

Povrnite si mladostni sijaj:

Ko je koža videti pusta in rumenkasta, na pogled ni najbolj privlačna. Zelo hitro ji lahko dahnete mladostni videz.

Najhitreje vam bo do sijočega videza pomagal serum, ki ga začnite uporabljati vsak dan. Serumi, ki so na voljo v vseh trgovinah in jih najdete v vseh možnih cenovnih različicah, vsebuje sestavine, ki hranijo kožo in se hitro vpijejo. Zjutraj si nanesite serum pod make up, zvečer pa ga nanesite pod običajno nočno kremo, da se bo ta globlje vsidrala v vašo kožo. Serum resnično pomaga in ne recite, da je drag.

Niso vsi dragi, pa so vseeno dobri, eno stekeleničko pa imate lahko za nekaj mesecev. Pomagajo tudi olja (posebno olje za obraz), ki običajno vsebujejo E vitamin in se odlično vpijejo. Povprašajte v drogerijah in lekarnah. Ne bo vam žal!

Lip glos naredi ustnice sočne
Lip glos naredi ustnice sočneFOTO: iStockphoto

 USTNICE

Imate suhe ustnice uro po nanosu šminke? Ustnice z leti postajajo bolj suhe in izgubljajo na vlažnosti, prav tako pa so črte okoli ustnic čedalje bolj vidne. Izberite lip glos, ki naj vsebuje peptide, ki omogočajo, da so ustnice dobro navlažene, in dajejo občutek povečanosti ustnic. Barvo lip glosa izberite same, priporočamo naravno barvo ali pa nežno roza. Ustnice bodo videti kot nalašč za poljubljanje.

ROKE

Posebno bodite pozorni na nego rok in vratu, posebej na rokah se takoj pokažejo leta. Izberite kremo za roke s hidrokinonom, aromatsko organsko spojino, ki vam bo pomagala do napete in lepe kože.

Krema za oči v vsaki ženski omarici
Krema za oči v vsaki ženski omarici FOTO: iStockphoto

 

OČI

Nujno, nujno začnite uporabljati kremo za okoli oči, ki bo dobro nahranila kožo in ublažila podočnjake. Zaradi prave kreme boste imeli manj gub in bolj sijoč videz oči.

 

 

PRI ZDRAVNIKU PA IMATE MOŽNOST:

 

Botoks je treba vbrizgavati na 4 do 6 tednov
Botoks je treba vbrizgavati na 4 do 6 tednovFOTO: iStockphoto

1.BOTOKS
2.LASERSKO POMLAJEVANJE KOŽE

Možnosti je veliko, izberite tisto, ki se vam zdi najbolj primerna za vas. Zapomnite si, pri izbiri ne glejte le na proizvajalca in ceno, po ugodni ceni boste lahko dobili kakovostno kozmetiko. Tisto o dovolj spanja, zdravi hrani in gibanju, pa seveda o tem, da ste ljubljeni videti srečnejši in mladostnejši ... ah, o tem ne bi. Tokrat ne!

Vaše mnenje in izkušnje lahko izrazite na FORUMU.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587