Vizita.si
Abbey Crouch

Novice

Žena nogometaša objavila kontroverzne fotografije

S.P.
24. 04. 2013 08.51
6

Britanski manekenki Abbey Crouch so že večkrat očitali, da naj bi bila iz meseca v mesec vitkejša in bolj koščena, govorilo se je celo o anoreksiji. In ko so že mislili, da je končno pridobila nekaj zdravih kilogramov, je na Twitterju nekatere znova razburila s svojo zadnjo fotografijo.

… je že kmalu zatem šokirala na Twitterju.
… je že kmalu zatem šokirala na Twitterju. FOTO: Twitter

Priljubljeni britanski manekenki in znani televizijski osebnosti Abbey Crouch, ki še danes ostaja najbolj znana predvsem po svojem sodelovanju v drugi sezoni šova Britanski top model, so tako mediji kot tudi oboževalci že večkrat očitali, da njena vitka postava že presega meje dobrega okusa. Nič drugače ni bilo niti v preteklem tednu, ko je zvezdnica znova dvignila prah, tokrat s kontroverznimi posnetki, ki so javnost še dodatno razburili. "Ali nas ima za norca?" se zdaj zato sprašujejo nekateri.

27-letnica naj bi namreč privolila v modno fotografiranje na obali Mallorce, kjer je promovirala novo kolekcijo kopalk Matalan’s swimwear, z namenom da dokaže, da govorice o anoreksiji nikakor niso resnične ter da je še vedno zdrava in predvsem srečna. A svojega namena, z zmoto ali namenoma (kot namigujejo mnogi), znova ni uspela doseči. Po tem ko so v javnost pricurljali posnetki s samega fotografiranja in se je pod njih vsul že cel kup pozitivno naravnanih komentarjev, češ da je zvezdnica očitno res pridobila nekaj zdravih kilogramov, je namreč na Twitterju že nekaj dni za tem objavila precej sporno fotografijo, ki prikazuje vse prej kot zdravo ter utrjeno postavo, s katero se je želela pohvaliti.

"Je to spet kakšna šala, oblika samopromocije, iskanje pozornosti, ali je res tako neumna, da meni, da je ta fotografija normalna. Dekle, to, kar ti potrebuješ, sta psihiater in en velik hamburger," je na primer v komentarju zapisal eden izmed oboževalcev, njegovemu mnenju pa se je pridružil tudi britanski tabloid Daily Mail. "Abbey je še vedno shirana, o tem ni nobenega dvoma. Najbolj so opazna koščena rebra, kosti, ki jih na telesu prekriva le koža, ter skrb vzbujajoče ozek pas, nič boljši oziroma polnejši pa ni niti predel njenega upadlega obraza," so poročali. Svetlolaska na zdajšnje očitke še ni odgovorila, je pa podobne že večkrat strogo zanikala. Kot je že večkrat povedala, naj bi bila namreč zgolj naravno vitka in še zdaleč ne anoreksična.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587