Vizita.si
image (28)

Novice

Žena nogometaša osupnila na plaži

S.P.
19. 06. 2013 08.04
2

Potem ko si je Alex Gerrard z novim letom obljubila, da bo začela bolj redno zahajati v telovadnico, je zdaj, samo nekaj mesecev po tem, pokazala neverjetne rezultate. Preverite, kako ji je uspelo.

Z novim letom si je obljubila, da bo storila nekaj zase in za svoje zdravje, se podala v telovadnico ter izoblikovala svojo poporodno postavo. In videi je, da so se Alex Gerrard, ki velja za eno najbolj razvpitih žen nogometašev (leta 2007 se je omožila s Stevenom Gerrardom), vse ure trdo vloženega dela še kako izplačale, saj že po nekaj mesecih znova navdušuje s svojim vitkim in zavidanja vrednim telesom. Paparaci so jo v družbi partnerja v nedeljo ujeli na Ibizi. “Medtem ko je uživala na soncu ter se sprehajala po plaži je razkrila svoj izklesan trebušček, na katerem smo lahko še pred kratkim opazili nekaj ohlapne kože, lepo utrjeni pa so tudi njeni vitki udi,“ je mamici 3 otrok ob dosežku čestital tudi Daily Mail.

Vas zanima, kako ji je uspelo?

Že od začetka leta se drži zdravega življenjskega stila, kar pomeni da vsaj 3-krat tedensko pridno telovadi, pazi pa tudi na ustrezno prehrano. “Po več nosečnostih lepe postave ne morete več doseči brez nekaj truda in odrekanja, zato se izogibam predvsem mastni ter hitri hrani in sladkarijam. Ob tem pa je seveda pomembno, da tako med treningom kot tudi v prostem času zaužijete velike količine vode, saj se bo vaše telo tako še hitreje prečistilo,“ je povedala za revijo OK! Magazine. Najela si je osebnega trenerja in začela redno zahajati v telovadnico. "Najtežje mi je bilo izgubiti prav težo, ki se mi je nabrala okoli trebuha," se spominja. Danes teče, plava, boksa in dviguje uteži, na koncu pa ne pozabi niti na običajne počepe in izpadne korake. "Ko sem začela trenirati, sem le stežka pretekla en kilometer – sedaj jih lahko pretečem pet ali deset. Kar čutim, kako dobro to dene telesu, ki je vedno bolj v formi, neizmerno pa se je izboljšalo tudi moje vsesplošno počutje.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602