Vizita.si
Potem ko se je odločila, da bo v novem letu spet bolj pridno zahajala v telovadnico, je samo tri mesece pozneje že pokazala zavidljivo raven trebušček.

Novice

Žena nogometaša presenetila po samo treh mesecih

L.E.
12. 04. 2013 14.55
5

Potem ko je Alex Gerrard v svoji kolumni zapisala, da je njena novoletna zaobljuba, da bo začela bolj redno zahajati v telovadnico, je zdaj, samo tri mesece po tem, pokazala prve neverjetne rezultate.

Potem ko se je odločila, da bo v novem letu spet bolj pridno zahajala v telovadnico, je samo tri mesece pozneje že pokazala zavidljivo raven trebušček.
Potem ko se je odločila, da bo v novem letu spet bolj pridno zahajala v telovadnico, je samo tri mesece pozneje že pokazala zavidljivo raven trebušček.FOTO: Twitter

V začetku januarja je Alex Gerrard v svoji kolumni, ki jo objavlja britanska revija OK, zapisala, da si za naslednje leto ni postavila veliko ciljev, a je med njimi odločenost, da spet začne redno telovaditi. Mati treh otrok (najstarejša hči jih šteje devet, najmlajša skoraj leto in pol) se je sicer lahko vedno pohvalila s precej vitko postavo, toda želela se je navaditi telovadnico obiskovati bolj redno. To zagotovo telo spremeni v bolj čvrsto in je nujno za čim boljše zdravje.

In zaobljube se je žena britanskega nogometaša očitno držala. Nedavno je namreč na Twitterju objavila svoje fotografije s počitnic v toplem Dubaju ter v rdečih kopalkah razkrila izjemno raven trebuh in na sploh bolj mišičasto telo. Kdo bi res pomislil, da ima tri otroke, ki jim s tem, da se redno giba, vsekakor postavlja dober zgled, kako je treba živeti zdravo. Tega se bodo njene hčerke lahko naučile tudi, če se bo držala svoje naslednje zaobljube, ki jo je prav tako zapisala v kolumni. Priznala je, da zna, kadar je zvečer v družbi prijateljev, popiti kakšen kozarček alkohola več, kot je priporočljivo, da pa se želi tega odvaditi, saj po njenih besedah ni vredno slabšega počutja naslednjega dne. Svojo odločitev je podkrepila tudi s fotografijo, na kateri s prijateljico uživata v zdravem in okusnem sadnem napitku.

Alex je sicer že v preteklosti razkrila, da po več nosečnostih lepe postave ne more doseči brez nekaj truda in odrekanja. Včasih je pojedla veliko nezdrave hitre prehrane, ki se ji zdaj poskuša izogibati; povedala je tudi, da je imela vedno najlepše telo, potem ko je redno vadila z osebnim trenerjem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602