Vizita.si
image (28)

Novice

Žena slavnega nogometaša pometla s konkurenco!

S.P.
02. 01. 2013 08.00
63

Nekdanja manekenka Jennifer Wallance, ki je v tem letu dopolnila že svoje 51. leto starosti, je v preteklem tednu znova osupnila v javnosti. V zapeljivih kopalkah je namreč razkrila zavidanja vredno postavo, s katero pa se ne morejo kosati niti precej mlajše vrstnice.

Nekdanji profesionalni nogometaš Joe Montana in njegova prečudovita žena Jennifer Wallance sta znova osupnila v javnosti. Potem ko sta se v srca oboževalcev vpisala kot eden izmed najbolj priljubljenih parov v svetu slave – saj njun zakon traja že dolgih 27 let, sta nam namreč v petek med idiličnim dopustovanjem na Havajih podala povsem nov razlog za občudovanje in morda celo nekolikšno zavidanje.

Pogledi so bili uperjeni predvsem v svetlolaso lepotico, ki je na plaži v zapeljivih kopalkah nepričakovano presenetila s svojo dih jemajočo ter brezhibno postavo, ki je njenim že dopolnjenim 51. letom starosti zagotovo ne bi pripisali. Med igro v oceanu je namreč ponosno pokazala precej izklesan in čvrst trebušček, s katerim se ne morejo pohvaliti niti precej mlajše vrstnice, in nedvomno dokazala, da je še vedno v odlični formi. "Moj mož se je moral kot športnik vedno držati določenega življenjskega sloga, ki pa ga je z leti nekako prenesel tudi name. Navdušil med je nad obiskovanjem raznih fitnes centrov, kjer se rada udeležujem predvsem posebnih aktivnih treningov športnega plesa, ki mi zagotavljajo odlične rezultate. Menim, da sta zabava in telesna vadba ena izmed najboljših kombinacij za uravnavanje telesne teže, saj se tako lažje spoprimemo z izzivi in odvečno energijo porabljamo tudi takrat, ko se tega pravzaprav sploh dobro ne zavedamo".
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602