Vizita.si
image (28)

Novice

Žena slavnega pevca šokirala v javnosti

S.P.
19. 10. 2012 11.58
7

Rochelle McLean, žena slavenga pevca skupine Backstrees Boys, je v sredo s svojo podobo in izbiro oprave popolnoma šokirala vse prisotne. Le kje ga je tako polomila?

Visoko noseča žena slavnega pevca skupine Backstreet Boys je v sredo s svojo podobo naravnost šokirala javnost. Seveda verjamemo, da sta zvezdnika preveč zaposlena, da bi imela čas misliti še na svojo podobo, a Rochelle McLean pozablja, da njena postava ni več takšna, kot je bila pred nekaj meseci.

Nekdaj vitka lepotica je namreč tako kot mnoge bodoče mamice v obdobju nosečnosti pridobila veliko odvečnih kilogramov, ki jih je na Madoninem koncertu v Los Angelesu poskusila stlačiti v precej tesno obleko. Ta je po pričanju očividcev kar pokala po šivih, nič kaj pa ni laskala niti njeni polni postavi. Še večjo pozornost pa je pritegnila predvsem z izbiro hlač, katerih vzorec je bil dokaj moteč. Glede na iskren nasmeh na njenem obrazu se očitno s tem sama ni preveč obremenjevala, izbiro svoje oprave pa je komentirala kot zanimivo in igrivo.

Ali morajo nosečnice res jesti za dva?

Dolgo je veljalo mišljenje, da mora vsaka nosečnica jesti še za svojega otroka, a to tudi dokazano ne drži več. V obdobju nosečnosti naj bi se ženske zredile za največ 12 kilogramov, kar pomeni, da morajo še vedno zajemati zmerne porcije in predvsem paziti na izbiro hrane. Na teži začnejo pridobivati predvsem v drugem trimesečju, zato bodite takrat še posebej pozorne. Mnoge študije so namreč že dokazale, da lahko z nenadzorovanim naraščanjem telesne teže močno škodijo otroku v času razvoja, veliko bolj pa naj bi bile izpostavljene tudi tveganju za pojav nevarnih krvnih strdkov v telesu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587