Vizita.si
image (28)

Novice

Žena slavnega športnika osupnila na plaži

S.P.
02. 07. 2013 15.27
16

Žena slavnega športnika Alex Gerrard je znova jemala dih. V kopalkah je razkrila svojo vitko in utrjeno postavo, ki ji jo je uspelo izoblikovati v le nekaj mesecih. Preverite, kako ji je uspelo.

Britanska manekenka in modna poznavalka Alex Gerrard, ki se v medijih pogosteje pojavlja kot ena najbolj razvpitih žen nogometašev (leta 2007 se je omožila s članom liverpoolske ekipe Stevenom Gerrardom), je znova jemala dih. V tem tednu so jo paparaci ujeli na portugalski obali, kjer trenutno dopustuje s svojo družino. “Upajmo, da Alex ne bo kmalu na tesnem z izbiro kopalk, saj zadnje čase tako rada pokaže svojo vitko in utrjeno postavo, da morajo biti fotografi v stalni pripavljenosti. A priznajmo - znova nas je osupnila in res se ima s čim za pohvaliti,“ se je ob njene zadnje fotografije na plaži obregnil tudi MailOnline.

30-letnica, ki trenutno velja za eno najbolj vročih Otočank, pa ni bila vedno deležna tako pozitivne kritike medijev. Pred nekaj leti so ji namreč množično očitali, da je predebela, neprestano pa so se bregali tudi ob ohlapno kožo, ki je po porodu ostala na predelu njenega trebuščka. A si je v začetku letošnjega leta obljubila, da bo utišala zlobne jezike ter storila nekaj zase in za svoje zdravje. Poiskala je osebnega trenerja ter se podala v telovadnico, kjer je izoblikovala svojo poporodno postavo. “Videti je, da se je trdo delo obrestovalo, saj lahko že po nekaj mesecih vidimo prve rezultate,“ še dodaja britanski tabloid.

Danes telovadi 3-krat na teden – veliko teče, plava, boksa in dviguje uteži, ne pozablja pa niti na običajne vaje, kot so počepi ter izpadni koraki. "Ko sem začela trenirati, sem le stežka pretekla en kilometer, sedaj pa jih lahko pretečem že pet ali deset. Poleg tega sem potem polna energije," pravi in opozarja, da je rezultat strogo pogojen tudi z izbiro ustrezne prehrane. "Včasih sem pojedla veliko hitre hrane," je priznala. Zdaj pa se na njenem jedilniku najpogosteje znajdejo sveže sadje in zelenjave, pusto meso ter ponozrnatni ogljikovi hidrati. Zelo rada ima naprimer različne solate s koščki mesa in tudi zrezke z zelenjavno prilogo. Pazi še, da njeni obroki niso preveliki; upreti pa se ne more le čokoladi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602