Vizita.si
image (28)

Novice

Še eno zvezdnico doletela grozljiva diagnoza

S.P.
05. 11. 2012 11.13
4

Tudi 60-letni Sharon Osbourne so pred kratkim postavili pretresljivo diagnozo, ki jo je prisilila v ekstremno, a vendarle življenjsko nujno operacijo. Trpela naj bi namreč za okvarjenim genom, ki kar do 65 odstotkov poveča možnosti za razvoj raka na dojkah.

Žena slavnega heavy metal pevca Ozzya Osbourna, ki smo jo lahko pobližje spoznali tudi v lastnem družinskem resničnostnem šovu, je razkrila svojo šokantno potezo, ki jo je nedavno uspela izpeljati skrito pred očmi svetovne javnosti. Šele v intervjuju za priznano razvedrilno revijo Hello! Magazine je namreč odkrito spregovorila o svoji grozljivi diagnozi in težki odločitvi, ki ji je bržkone rešila življenje.

Nekdanja žirantka v priljubljeni televizijski oddaji X-Factor Sharon Osbourne je pred dobrim desetletjem že prebolela raka na debelem črevesu, pred kratkim pa se je njeno življenje zopet obrnilo na glavo. S pomočjo genetskih raziskav so namreč zvezdnici odkrili okvarjen gen, ki kar za od 45 do 65 odstotkov poveča možnosti za razvoj raka na prsih pred 70. letom starosti. 60-letnica se je še predobro zavedala, da je njeno življenje močno ogroženo, zato je bila prisiljena sprejeti ekstremno in nič kaj preprosto odločitev.

“Takoj ko sem izvedela za prisotnost tega gena, sem vedela, da čas in možnosti niso na moji strani, zato sem se brez oklevanja odločila za dvojno mastektomijo oziroma kirurško odstranitev obeh dojk. V želji, da iz svojega življenja odstranim vse slabe stvari, ki me ovirajo na poti do sreče, sem prestala naporno 13-urno operacijo in znova zaživela. Zame to ni bila velika odločitev. V to sem se podala prazne glave in karseda pozitivna, saj sem še predobro vedela, v kaj bi se sicer spustila. Osredotočena sem predvsem na prihodnost in obdobje, ki ga še imam čas preživeti s svojimi najbljižjimi, zato te odločitve ne bom nikoli obžalovala,“ je kljub bolečemu 6-tedenskemu okrevanju pojasnila novopečena babica.

Edina stvar, ki pa je Osbournovo v procesu mastektomije zaskrbela, pa so silikonski vsadki, s katerimi je v preteklosti že imela slabo izkušnjo. Po kirurškem povečanju prsi so namreč ti nepričakovano počili, zaradi česar je prišlo do hujših zdravstvenih zapletov. V njeno trebušno votlino se je začela izločati strupena vsebina, ki je močno ogrozila njeno življenje, a je bila to ceno očitno tudi tokrat pripravljena plačati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587