Vizita.si
Michelle trpi za sindromom stalnega seksualnega vzburjenja in doživi tudi 300 orgazmov dnevno (slika je simbolična).

Novice

Orgazmična Michelle končno našla pravega

Ni.J.
17. 11. 2009 10.47
0

Iskanje pravega partnerja je bilo za Michelle Thompson, ki trpi za sindromom stalnega seksualnega vzburjenja in doživi 300 orgazmov dnevno, res težka naloga. Po dolgem času iskanja pa ga je končno našla.

Michelle trpi za sindromom stalnega seksualnega vzburjenja in doživi tudi 300 orgazmov dnevno (slika je simbolična).
Michelle trpi za sindromom stalnega seksualnega vzburjenja in doživi tudi 300 orgazmov dnevno (slika je simbolična).FOTO: iStockphoto
Michelle Thompson je zaradi svoje bolezni težko našla partnerja, ki bi razumel njene težave. Trpi namreč za sindromom stalnega seksualnega vzburjenja (SSSV) in zaradi tega doživi približno 300 orgazmov dnevno.
Michelle je končno našla moškega, ki jo lahko zadovolji. Seksata namreč kar desetkrat dnevno.
Michelle je končno našla moškega, ki jo lahko zadovolji. Seksata namreč kar desetkrat dnevno. FOTO: iStockphoto

Mislila sem, da nikoli ne bom našla pravega partnerja. Vsem moškim sem se namreč zdela prezahtevna,“ pravi Michelle. Pred šestimi meseci pa je v njeno življenje končno stopil Andrew Carr, o katerem je dolgo sanjala. “Dolgo sem iskala partnerja, kot je Andrew. Popolnoma mi je spremenil življenje in počutim se, kot da sem v raju! Nič več ne izgubljam časa z iskanjem zdravila za svojo bolezen, saj sem ga že našla,“ še dodaja z nasmehom na obrazu, ki pa ni samo posledica doživljanja orgazmov.

Še zdaleč pa si ni mislila, da je moški njenega življenja ves čas pred njenimi očmi. Andrew je namreč njen dolgoletni sosed, Michelle pa je pripravljen vselej ugoditi, saj seksata kar desetkrat dnevno.

43-letnica se sicer zaveda, da bi morala biti srečna, ker pogosto doživlja orgazme: “Na svetu je namreč veliko žensk, ki ga ne doživijo niti enkrat v življenju!“ Kljub temu pa ji bolezen večkrat predstavlja oviro v življenju. V tovarni, kjer je prej delala, je na primer morala dati odpoved, ker jo je preveč vzburjalo tresenje strojev, poleg tega pa orgazme doživlja tudi med vsakdanjimi opravili, ko so pospravljanje, nakupovanje in vožnja z avtobusom.

Pri simptomu stalnega vzburjena gre namreč za redko bolezensko stanje, kjer prihaja do spontanega in vztrajnega genitalnega vzburjenje, ki ga spremljajo povečanje, otekanje in vlaženje genitalij, po navadi pa se konča z orgazmom. Sindrom se lahko kaže kot splošno vzburjenje ali pa se pojavlja le na določenem delu telesa, na primer globoko v vagini ali okrog klitorisa. Obolele to vzburjenje moti, saj je nezaželeno in vsiljivo, pogosto pa jih spravi zadrego ali jih osramoti v javnosti. Sindroma ne smemo enačiti z odvisnostjo od seksa ali nimfomanijo, saj bolniki nimajo povečanega libida ali stalne potrebe po seksu, seks pa jim predstavlja le način sproščanja prekomerno nakopičene spolne vzburjenosti. Fizično vzburjenje je lahko zelo intenzivno in lahko traja dneve ali tedne, lahko pa je tudi permanentno. Kratkotrajna sprostitev spolne napetost se lahko doseže z masturbacijo, a ne glede na količino seksa ali masturbacije se simptomi v nekaj urah vrnejo. Več o sindromu stalnega vzburjenja, pa si lahko preberete še v članku Si predstavljate, da bi doživeli 300 orgazmov na dan?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 567