Vizita.si
Jennifer Aniston je osvobodila svoje dojke in odvrgla nedrček.

Novice

Zvezdnice osvobodile svoje dojke!

K.B.
27. 08. 2009 11.10
8

Spet imamo najnovejši zvezdniški trend, ki pa je tokrat tudi zdrav. Čas je, da osvobodite svoje dojke in odvržete nedrčke.

 

Igralka Jennifer Aniston, pevka Nadine Coyle, igralka Emma Watson, Paris Hilton in druge so to že storile in brez nedrčka se počutijo odlično. Ne le to, po zadnji raziskavi je to tudi zdravo.

 

Tim Hutchful iz britanske zveze kiropraktikov ugotavlja, da kar 70 odstotkov Britank nosi nedrčke neprimerne velikosti, to pa lahko povzroča zdravstvene težave: „Pretesni ali preveliki nedrčki povzročajo težave pri drži, bolečine v vratu in mravljinčenje v rokah.“ Poleg tega so znanstveniki prepričani, da pri velikih prsih nedrček ne pomaga kaj dosti, da se te z leti ne bodo povesile. Povzročil pa bo le težave s hrbtom. Nošenje nedrčka pa priporočajo le pri vadbi in rekreaciji.

 

In zakaj so znane odvrgle nedrčke?

Psiholog Cary Cooper meni, da se tako želijo zvezdnice vrniti k naravi: „Gre za to, da želijo povedati, da nočejo biti več barbike, ampak si želijo biti naravne ženske.“

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587