Vizita.si
Britanska igralka Helen Flanagan se je včasih pretirano obremenjevala s svojo podobo, danes pa je s svojim telesom več kot zadovoljna.

Novice

'Ženske z oblinami so bolj seksi'

Ni.J.
23. 05. 2012 08.12
11

Helen Flanagan je običajno videti več kot srečna, ko v oprijetih oblekah razkazuje svoje obline, a vendar ni bilo vedno tako. V preteklosti je bila namreč obsedena s hujšanjem in z dietami je močno pretiravala.

Britanska igralka Helen Flanagan se je včasih pretirano obremenjevala s svojo podobo, danes pa je s svojim telesom več kot zadovoljna.
Britanska igralka Helen Flanagan se je včasih pretirano obremenjevala s svojo podobo, danes pa je s svojim telesom več kot zadovoljna.FOTO: Fame

Britanska igralka Helen Flanagan je nedavno v intervjuju za Closer Magazine razkrila, kako je šele zdaj zares zadovoljna s svojo podobo. V preteklih letih je bila namreč obsedena z dietami in svojim videzom, borila pa se je tudi z motnjami hranjenja. Helen danes pravi, da se z videzom ne bo več obremenjevala in da bo še naprej nosila oblačila, v katerih se dobro počuti.

Kot pravi Helen, so ji ženske z oblinami veliko bolj seksi kot koščene ženske.
Kot pravi Helen, so ji ženske z oblinami veliko bolj seksi kot koščene ženske. FOTO: Fame

"Mislim, da je lepo ceniti svoje telo in poudarjati prednosti," je povedala v intervjuju. "S svojim telesom sem zares zadovoljna. Ženske z oblinami se mi zdijo veliko bolj seksi kot koščene ženske. In zato ne vidim ničesar slabega v tem, da nosim oblačila, ki poudarjajo moje obline. Sem običajna 21-letnica in se tako tudi oblačim."

Helen se je včasih veliko obremenjevala s kritikami, danes pa je to ne gane več. Končno, po dolgih letih nezadovoljstva s svojo podobo, je namreč razvila zdrav odnos do prehrane. Pri 15 letih se je, kot pravi, borila z anoreksijo. "Ko sem bila mlajša, sem bila popolnoma obsedena z dietami. Ko sedaj pogledam nazaj, se počutim prav butasto," pravi. "Moja mama Julia je hujšala s pomočjo skupine WeightWatchers in takrat sem začela hujšati tudi sama. Vendar mi je stvar ušla izpod nadzora in sem izgubila veliko preveč kilogramov. Izmišljevala sem si celo svoje diete, ki so bile vse prej kot zdrave in jedla na primer samo solato."

Kot pravi, je z leti to obsedenost prerasla. "Ko odraščaš, ti postanejo druge stvari pomembnejše in se ne obremenjuješ več toliko s hujšanjem. A mislim, da so to pač stvari, s katerimi se v dobi odraščanja srečujemo. Saj ne, da se sedaj ne oziram več na svoje telo, vendar vem, da kilogrami niso vse, s čimer bi se moral odrasel človek ukvarjati."

H krepitvi njene samozavesti je močno prispeval tudi njen partner, nogometaš Scott Sinclair. Pravi, da jo ljubi takšno, kakršna je, in da ji največ pomeni to, da ji zna vedno pokazati, da je srečen, dokler je ona srečna, in ji zna dajati veliko opore. "Velikokrat sva se že pogovarjala o prihodnosti in mislim, da je on tisti pravi zame," pravi Helen. "Njegovo ime sem si dala vtetovirati po šestih mesecih najine zveze in prepričana sem, da se bova nekega dne poročila. Absolutno pa imam rada tudi otroke, saj sem po naravi zelo materinska. Dokler sem v dvajsetih letih, si želim ustvariti svojo družino, trenutno pa mislim, da je čas, da s Scottom uživava le eden z drugim."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587