Vizita.si
Obstaja kar nekaj znakov, ki kažejo, da je zagotovo nor na vas. Eden od njih je gotovo ta, da vas vztrajno vabi na zmenek.

Novice

Znaki, ki kažejo, da je nor na vas

E. D.
15. 12. 2010 11.56
6

Ko se na obzorju pojavi nova simpatija in ko se vaše srce vedno bolj ogreva zanj, je vsekakor dobro vedeli, ali je tudi na njegovi strani zanimanje vse večje. Tukaj je nekaj znakov, ki kažejo, da je tudi vaš novi izbranec zainteresiran za vas.

Obstaja kar nekaj znakov, ki kažejo, da je zagotovo nor na vas. Eden od njih je gotovo ta, da vas vztrajno vabi na zmenek.
Obstaja kar nekaj znakov, ki kažejo, da je zagotovo nor na vas. Eden od njih je gotovo ta, da vas vztrajno vabi na zmenek.FOTO: iStockphoto
1. Pozornost poskuša pritegniti nase

Moški so različni, prav tako tudi načini, s katerimi poskušajo pritegniti pozornost ženske, ki so jim všeč. Tako bodo eni poskušali biti v družbi čim bolj glasni, vas pritegniti s šalami ali zanimivimi prigodami, spet drugi vas bodo poskušali očarati tako, da vas bodo povabili na plesišče, kjer vas bodo navdušili s plesnimi koraki, spet tretji bodo ubrali povsem nasprotno pot – bolj ali manj tiho bodo stali ob strani in vam le namenjali občudujoče poglede ter sladke nasmehe. Kakor koli že, če se tako ali drugače trudi, da bi pritegnil vašo pozornost, je to gotovo znak, da ste mu všeč.

Če se moški vedno, kadar se dobi z vami, še posebej potrudi in se lepo obleče, odišavi ter si skrbno uredi pričesko, potem se gotovo trudi, da bi vam ugajal.
Če se moški vedno, kadar se dobi z vami, še posebej potrudi in se lepo obleče, odišavi ter si skrbno uredi pričesko, potem se gotovo trudi, da bi vam ugajal. FOTO: iStockphoto

2. Sramežljivost

Ko ga opazujete od daleč, je zgovoren in družaben, lahko bi celo rekli, da je v središču pozornosti in da mu vsa zbrana druščina je iz roke. Pripoveduje smešne šale, zna se pogovarjati, a hkrati tudi prisluhniti. Ko pa se mu približate vi, utihne in gleda v tla. Nič več ni zvezda večera, le sramežljivo pogleduje proti vam in se vam tu in tam tako lepo nasmehne, da se vam začne topiti srce. Verjetno bi si želel tudi na vas narediti dober vtis, a ker nenadoma zaradi simpatije ter naklonjenosti, ki ju čuti do vas, ni več tako zelo prepričan vase, ne ve, kako bi se vedel, da bi vas navdušil. Tudi takšna simpatična sramežljivost lahko vsekakor kaže na to, da se je ogrel za vas.

3. Čeprav ga večkrat zavrnete, ne odneha

Vas je že nekajkrat mimogrede povabil na zmenek, ve pa ste njegovo povabilo hudomušno preslišale, ker niste bile prepričane, ali misli resno? Ali pa so kakšni drugi razlogi, da še vedno niste privolile v druženje z njim – na primer pravkar končana zveza z bivšim, dejstvo, da je nekaj let mlajši od vas, da ni ravno vaš tip moškega, da si trenutno ne želite resne zveze – on pa še kar ne odneha? Če vas še vedno na simpatičen način spodbuja, da bi mu dale priložnost, vam pošilja prijazna in romantična SMS-sporočila, občasno pa vas celo preseneti z vašo najljubšo čokolado ali rožico, potem ni nobenega dvoma več. Fant se je gotovo ogrel za vas in očitno je pripravljen narediti marsikaj, da bi mu dale priložnost ter privolile v zmenek z njim.

Če vam pošilja prijazna SMS-sporočila, občasno pa vas celo preseneti z vašo najljubšo čokolado ali rožico, potem ni nobenega dvoma več. Fant se je gotovo ogrel za vas.
Če vam pošilja prijazna SMS-sporočila, občasno pa vas celo preseneti z vašo najljubšo čokolado ali rožico, potem ni nobenega dvoma več. Fant se je gotovo ogrel za vas. FOTO: iStockphoto

4. Popravlja si pričesko in oblačila

Če se moški vedno, kadar se dobi z vami, še posebej potrudi in se lepo obleče, odišavi ter si skrbno uredi pričesko, potem se gotovo trudi, da bi vam ugajal. Pred vami se želi pokazati v najboljši luči in vas očarati tudi z zunanjo podobo. Če torej opazite, da kakšen znanec ali prijatelj nenadoma iz trenerke in športnih copat skoči v kavbojke, ki se mu lepo prilegajo, in majico, ki poudarja njegovo lepo izoblikovano telo, če se odišavi s parfumom in si z gelom uredi pričesko, si morda nenadoma želi od vas kaj več kot le prijateljstvo. Tudi to, da si med vajinim druženjem nenehno kaj popravlja (kravato, gumbe srajce, ovratnik puloverja, pričesko), je menda to podzavestno početje, ki potrjuje, kako želo vam želi ugajati. Nekateri strokovnjaki pa so šli še korak dlje in celo pravijo, da tudi nezavedno dotikanje svoje kože – običajno na vratu in obrazu – kaže na to, kako zelo ste mu všeč. Ta nezavedni dotik naj bi bil posledica mešanice nervoze in vznemirjenja, kadar je ob vas, poleg tega naj bi bila koža veliko bolj občutljiva na dotik ali kakšno drugo stimulacijo, kadar nam je nekdo všeč, še dodajajo.

5. Piše vam SMS-sporočila, pošilja elektronsko pošto, kliče

Večina moških ni kaj preveč navdušenih nad zamislijo, da bi si s svojo simpatijo dopisoval prek SMS-sporočil ali elektronske pošte, tudi večurno čvekanje prek telefona je nekaj, kar večina moških ne počne rada. Če vam torej pripadnik močnejšega spola brez kakršne koli vaše pobude, kar sam od sebe, napiše kakšno simpatično telefonsko ali elektronsko sporočilce ali pa če vas kar sam pokliče in vpraša, kako ste preživele dan ter kaj boste počele zvečer, ste mu gotovo všeč.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587