Vizita.si
Ali sumite, da vas vara? Potem bodite pozorne na tiste najbolj tipične znake nezvestobe ...

Novice

Znaki, ki kažejo na nezvestobo

E. D.
24. 09. 2011 08.50
6

Včasih moški dobro skriva, da si je omislil ljubico, včasih pa je preprosto zatiskanje oči krivo, da ženska dolgo ne opazi njegove nezvestobe. Preverite, kateri so tipični znaki varanja, in realno ocenite, ali tudi pri vas obstaja možnost, da vam vaš moški nekaj skriva.

Ali sumite, da vas vara? Potem bodite pozorne na tiste najbolj tipične znake nezvestobe ...
Ali sumite, da vas vara? Potem bodite pozorne na tiste najbolj tipične znake nezvestobe ...FOTO: iStockphoto
1. Skrbno skriva svoj računalnik in mobilni telefon

Ste opazile, da si je vaš dragi za vstop v svoj računalnik nastavil geslo, ki ga pozna samo on? Ali je začel skrbno paziti na telefon in ga nikoli več ne pušča nenadzorovanega, pa tudi za kakšno sporočilo ali klic vam ga noče posoditi, brez da prej kaj pobriše z njega? Takšna nenadna skrivnostnost oziroma sprememba v obnašanju je lahko znak, da se na njegovem telefonu oziroma računalniku skriva kaj takšnega, kar vsekakor hoče skriti pred vami – na primer ljubezenska sporočila ljubice, kakšne skupne fotografije, morda koledar dogodkov v prihajajočem mesecu, v katerem ima vpisane tudi zmenke z njo …

Ali vaš moški pred vami skrbno skriva računalnik? Morda je na njem kakšen dokaz o njegovi nezvestobi.
Ali vaš moški pred vami skrbno skriva računalnik? Morda je na njem kakšen dokaz o njegovi nezvestobi. FOTO: iStockphoto

2. Nenadoma ima veliko novih prijateljic

Saj ne, da prijateljstvo med moškim in žensko ni mogoče, a če ima vaš moški, ki nikoli v življenju ni imel nobene prijateljice, temveč le resna dekleta oziroma priložnostne ljubimke in ki je morda celo trdil, da prijateljstvo med nasprotnima spoloma ni mogoče, nenadoma polno novih prijateljic, je to morda razlog za preplah. Sploh če se z njimi druži neobičajno veliko in vas noče predstaviti nobeni od njih. Le zakaj bi si namreč vaš dragi nenadoma premislil in začel verjeti, da je pristno prijateljstvo med moškim in žensko mogoče? In le zakaj bi raje kot z vami svoj prosti čas preživljal z nekimi povsem novimi prijateljicami? Čim prej ugotovite, v katerem grmu tiči zajec in kaj se v resnici dogaja z vašim moškim.

3. Pogosto dela nadure

Vsak od nas ima kdaj v službi naporno obdobje in mora delati kakšno uro, dve, tri več kot sicer. A če se nadure vlečejo v nedogled in je iz tedna v teden slabše ali če ste izvedeli, da njegovi sodelavci še vedno odhajajo domov ob običajni uri in ne ostajajo v službi nič dlje kot sicer, se vendarle vprašajte, ali morda vaš dragi česa ne skriva. Vendar pa, preden ga napadete in obsodite, da vam je nezvest, nekako preverite, ali morda res v službi nima izrednega stanja in ali v resnici ne dela nadur.

Če se je začel nenadoma odmikati od vas in se oddaljevati, je morda razlog za to kakšna nova ženska.
Če se je začel nenadoma odmikati od vas in se oddaljevati, je morda razlog za to kakšna nova ženska. FOTO: iStockphoto

4. Zapira se pred vami

Sta si bila včasih neizmerno blizu, zdaj pa se vam zdi, da je med vama nekakšen zid in da je ne glede na to, kaj naredite in kako zelo se mu trudite približati, med vama vedno večja vrzel? In ko pomislite, kaj bi lahko bilo krivo za to – morda kakšne vaše besede ali dejanja – se ne morete spomniti ničesar oprijemljivega? Ste skorajda prepričani, da niste naredili prav nič narobe in da je z vaše strani pravzaprav vse tako kot prej, ko je bil še noro zaljubljen v vas? Potem je morda vmes res kakšna nova ženska. A ker se zapira pred vami, boste verjetno težko ugotovili, kaj je v resnici razlog za njegovo nenadno nenavadno vedenje.

5. Za seboj ne zabriše sledi

Sled šminke na srajci, telefonski izpiski, na katerih je pogosto neka vam neznana številka, klicana vedno ob urah, ko vas ni doma, vonj po ženskem parfumu … To so res tisti najbolj očitni znaki, za katere skoraj ne bo mogel najti verjetnega izgovora, zato vam bo moral priznati, da vas vara. A pogosteje se zgodi, da pozabi zabrisati kakšne manj očitne stvari, na primer na roki nima poročnega prstana, pa pravi, da si ga je snel v službi, ker ga je tiščal, potem pa si ga je pozabil spet nadeti. Ali mu v žepu suknjiča najdete kak kos nakita, pa reče, da je to bilo namenjeno vam in da vam ga je hotel podariti kot presenečenje, vam pa se zdi, da je nakit v resnici že rabljen in slutite, da že ima lastnico … Kakšne takšne nezabrisane sledi, za katere sicer hitro najde neki izgovor, a se kar naprej pojavljajo, so lahko žal znak, da ima vaš dragi razmerje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587