Vizita.si
image (28)

Novice

Znamenje, zaradi katerega so prestali pekel

L.E.
05. 02. 2013 08.00
4

Mala Ava ni štela niti sedem tednov, ko sta se njena starša že morala soočiti z grozljivo mislijo, da jima jo lahko odvzamejo. Znamenje na stopalu je povzročilo pravi pekel.

Kelly Cook in Ian Hutchison sta se tako veselila prihoda svoje hčerke, toda minila nista niti dva meseca, ko jima je že grozilo, da bi jo lahko izgubila. Ker ima mala Ava na stopalu zelo nenavadno znamenje, sta preživela pravi pekel.

Tri tedne je trajalo njuno trpljenje, potem ko je med standardnim obiskom socialna delavka opazila nekaj, kar jo je vznemirilo. Sedem tednov stara dojenčica je imela na stopalu rdeč madež, ki je delavki socialne službe deloval kot oteklina. Prepričana je bila, da si česa takega deklica pri svojih letih ne bi mogla povzročiti sama, zato je posumila, da bi bilo lahko na delu kaj hujšega. Ni mogla vedeti, da narava lahko ustvari znamenje, ki spominja na oteklino, seveda ni mogla niti obupanim staršem verjeti na besedo. Začela se je policijska preiskava, med katero mati in oče nista smela biti niti sama z otrokom, zato sta se preselila k babici in dedku. “Kar nekaj prvih tednov z najino hčerko je bilo uničenih, ker sva bila prestrašena, da jo bova izgubila. Tega časa ne bova dobila nikoli nazaj. Nikamor nisva smela brez Ianovih staršev, tudi moje je policija preverila, preden sva se lahko k njim odpravila na obisk,“ opisuje dramatične dogodke Kelly.

Nenavadno znamenje sta opazila že sama, vendar mu nista posvečala veliko pozornosti. Sta pa že sama videla, da se znamenje pojavlja in izginja. Res deluje kot oteklina, tako pa so zaključili tudi v bolnišnici, ko je znamenje izginilo, še preden si ga je sploh lahko ogledal dermatolog. In tri tedne je trajalo, preden se je zopet pojavilo in si ga je lahko strokovnjak le ogledal. Ves ta čas sta se starša tresla za usodo svoje hčerke, ki se je žal pač rodila z nenavadnim odtisom narave na stopalu. Ko si ga je končno ogledal dermatolog, je pri priči zaključil, da ne gre za oteklino. Ne ve pa še, kaj je v resnici; vprašanje je, ali bo to sploh mogoče ugotoviti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602