Vizita.si
image (28)

Novice

Znebila se ga je v pičlih dveh mesecih!

S.P.
12. 03. 2013 08.11
1

25-letna Laura Middleton si je dolgo zanikala težave z odvečno telesno težo, dokler ni zaradi teh začel trpeti tudi odnos z njeno hčerko. Že naslednji dan se je včlanila v program intenzivnih vojaških vaj, s pomočjo katerih pa je v pičlih dveh mesecih zabeležila izjemne rezultate.

25-letna Laura Middleton se dolgo ni zavedala, da je predebela, dokler ji ni tega jasno povedala njena štiri leta stara hčerka, ki je opazila, da je mamičin trebušček nekoliko večji in obilnejši kot pri ostalih dekletih. “Mami, zdaj bi pa res že morala nehati jesti. Kmalu boš širša, kot pa si visoka,“ se spominja njenih besed. “Sprva sem bila močno užaljena in celo malce jezna, a sem se pogledala v ogledalo in ugotovila, da ima prav. Tehtala sem že blizu 100 kilogramov, zaradi česar pa je trpel tudi najin odnos, saj ob posledični astmi nisem imela čisto nič kondicije,“ je pojasnila vzrok, zaradi katerega se je odločila za spremembo.

Denar, ki bi ga običajno zapravila za sladkarije, je porabila za nakup dvomesečne karte in se včlanila v program vojaške vadbe boot camp, ki temelji na raznovrstnih treningih, kjer obremenimo celo telo. “Izvajali smo pliometrične vaje, veliko smo tekli, del našega vsakdana pa so predstavljali tudi poskoki, počepi, sklece, vzgibi, trebušnjaki in podobno. Da sploh ne govorim o pripomočkih, kot so uteži, vrvi in vreče polne peska, ki so delo še otežili, ob tem pa smo morali še neprestano spreminjati ritem, menjavati smer in podobno.“ V kombinaciji s strogo dieto je lahko na dan zaužila le 5 kilodžulov energije (1200 kalorij), s čimer pa je na dnevni ravni izgubila tudi do 0,5 kilograma.

Po dveh mesecih je danes Laura za skoraj 20 kilogramov lažja, kar pa je zanjo najpomembnejše – znebila se je odvečnih kilogramov na predelu trebuha, ki so jo dolgo motili in zbijali njeno samozavest. “Zdaj sem nova ženska. Končno sem se znebila ohlapnega trebuščka, ki so ga nadomestile napete mišice, povrnila pa sem si tudi vso potrebno kondicijo. Odvečno telesno težo sem si nadvse želela izgubiti na zdrav in naraven način, s čimer sem tudi izpolnila svoj primarni cilj. Zdaj mi ne bo nihče več rekel, da to ni mogoče.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587