Vizita.si
Znebite se nadležnega celulita s tretmajem VelaShape.

Novice

Znebite se celulita!

Katja Benčina
13. 06. 2010 18.29
1

Trdovratni celulit je težava skoraj vsake ženske, še posebej, ko je treba z njim skočiti v kopalke. Da letos na plaži svoje zadnjice in nog ne boste skrivali za rutami in dolgimi oblekami, pa preizkusite nov medicinski sistem VelaShape.

Znebite se nadležnega celulita s tretmajem VelaShape.
Znebite se nadležnega celulita s tretmajem VelaShape.FOTO: Aljoša Kravanja
Tega pa je preizkusila tudi Aleksandra Vidmar, zmagovalka nagradne akcije Samozavestna na plažo. Še pred tem, pa smo po dveh tednih preverili prve rezultate aparata UltraShape, ki ga enačimo z kirurško liposukcijo. In kaj so pokazale meritve? ''V dveh tednih je Aleksandra izgubila 2 kilograma, še bolj pomemben rezultat pa je, da je izgubila 2,3 centimetra obsega stegna,'' je povedala dr. med. spec. Ksenija Šelih Martinec iz Kalliste klinike za ginekologijo, osteoporozo in medicinsko estetiko. Rezultatov je bila seveda najbolj vesela Aleksandra: ''Zelo sem zadovoljna, se že pozna, tudi po hlačah se že vidi, tako da sem res zadovoljna.''
Meritve Aleksandrinih meritvah so že pokazali, da je bil prvi tretma z aparaturo UltraShape uspešen.
Meritve Aleksandrinih meritvah so že pokazali, da je bil prvi tretma z aparaturo UltraShape uspešen. FOTO: Aljoša Kravanja

Ker pa UltraShape uničuje le maščobne celice in ne celulita, so v Kalliste kliniki Aleksandri podarili še tretma VelaShape, s katerim se bodo znebili njene pomarančne kože na zadnjici in nogah. ''VelaShape uporablja štiri energije, ima močan vakuum, ki se lahko vidi med terapijo, ko grabi kožo. S tem poveča prekrvavitev v podkožju in s tem se prične normalen metabolizem v podkožju, odplavljajo se toksini,'' razlaga Šelihova. Postopek izjemno poveča tudi elastičnost kože, saj z radiofrekvenčno energijo v ustnici deluje na fibrocite, da le ti tvorijo nov kolagen. Uporablja pa še infrardečo svetlobo: ''V podkožju grejemo z infrardečo svetlobo, ki prazni maščobne celice. Za razliko od UltraShapa, kjer smo jih trajno uničevali, tukaj zmanjšujemo obseg, praznimo maščobne celice, vendar jih v tem primeru ne uničujemo trajno.''

VelaShape ni boleč postopek, je pa res, da le zmanjšuje obseg maščobnih celic in jih ne uničuje trajno, kot to počne UltraShape. Tretma traja od 45 do 60 minut, rezultati so opazni takoj, koža se napne in postane bolj prožna že po prvem tretmaju. Za vidne rezultate zadoščajo zgolj 4 tretmaji. Ker postopek ni invaziven, se lahko takoj po posegu vrnete k običajnim opravilom. Tretmaji z Velashape so varni in učinkoviti za vse tipe in barve kože. Sistem je narejen tako, da ga lahko terapevt prilagodi lastnostim kože ter pragu bolečine. Običajno boste še uro po tretmaju čutili topel občutek na obdelovanem predelu, pojavi se tudi rahla rdečica.

Zaradi učinkovitosti, zanesljivosti in varnosti sistema Velashape, se lahko postopek izvaja po celem telesu ali samo na kritičnih predelih. Običajno se tretma izvaja na stegnih, mečih, zadnjici, ledvenem predelu, trebuhu, rokah in podbradku. S kombinacijo štirih tehnologij bo vaša kože zopet čvrsta in gladka tam kjer boste želeli.

Sicer pa poleg teh dveh tretmajav za boljši učinek lahko posežete še po Ultratone električni stimulaciji, več o tem postopku pa čez dva tedna.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587