Vizita.si
image (28)

Novice

Miss se je zredila samo dva meseca po izboru

L.E.
15. 03. 2013 13.41
38

Potem ko je bila Mallory Hytes Hagan za miss ZDA izbrana pred samo dvema mesecema, je zdaj ameriško javnost šokirala s popolnoma drugačno postavo. Kaj se je zgodilo, je sama pojasnila v priljubljeni oddaji.

Potem ko je bila Mallory Hytes Hagan 12. januarja izbrana za miss ZDA, je zdaj, samo dva meseca po izboru, ameriško javnost z novimi fotografijami v kopalkah popolnoma šokirala. Zdelo se jim je, da se je njena postava spremenila veliko prehitro.

Miss ZDA so paparaci ujeli na havajski plaži, kjer se je družila z aktualno miss Havajev, ki je bila sicer več kot pol leta po svojem izboru v kopalkah ravno tako videti malo drugače. To sta miss ZDA in Havajev, potem ko sta se nehali držati stroge tekmovalne diete, so pod njune fotografije zapisali ameriški mediji. Ni bilo več ravnega in mišičastega trebuha, popolne pričeske in umetne porjavitve. Namesto tega je na fotografijah mogoče videti dve čisto običajni dekleti, ki sta seveda prikupni, ne pa tudi popolni.

Je samo običajno dekle

“Saj sem samo človek,“ je bil odziv 24-letnice na to, da je njena spremenjena postava dvignila toliko prahu. V oddaji Anderson Cooper Live je še dodala, da ima tako kot marsikatera ženska pač težave s težo in da je postavo, s katero je osvojila lepotno krono, težko obdržala tudi zaradi izredno napornega urnika obveznosti. “Večina ljudi si verjetno niti ne predstavlja, koliko miss ZDA potuje,“ je pojasnila. “Na mesec povprečno naredim kar okoli 32 tisoč kilometrov. Vsakih 48 ur sem v drugem kraju. Poleg tega tekmovanje za miss ZDA rada primerjam s pripravo na boksarski dvoboj. Svoje telo pripelješ do najboljše forme, toda ko je tekme konec, se življenje spet vrne v ustaljene tirnice.“ To pomeni, da se več ne odreka občasnim razvadam in da ne telovadi več toliko. “Tisto telo je težko obdržati,“ je priznala. “Včasih si pač zaželiš tudi krompirja. Poleg tega sta pravilno prehranjevanje in redna telovadba zame bolj pomembna zaradi mojega zdravja kot pa zaradi samega videza. Seveda se kot vse trudim, da bi bila videti čim boljše, toda na koncu koncev sem le povsem realna oseba.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587