Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezda obalne straže osupnila s fotografijo

S.P.
07. 12. 2012 15.38
2

Priljubljena ameriška igralka Carmen Electra je v preteklem tednu znova navdušila s fotografijo, ko je med plesno vajo razkrila svoj čvrst in raven trebušček, ki ga pri njenih 40 letih res ne bi pričakovali. Le kako ji to uspeva?

Svetlolasa lepotica Carmen Electra že vse od leta 1996, ko je krasila strani priljubljene moške revije Playboy, buri moško domišljijo in vzbuja zavist številnih žensk po vsem svetu, zato ni čudno, da se priljubljena igralka tudi v že 40. letu starosti še kako trudi ohraniti svojo nadvse zavidljivo postavo. To je uspela dokazati tudi v preteklem tednu, ko je splet popolnoma obnorela fotografija njenega izklesanega in ravnega trebuščka, ki ga je zvezdnica nehote razkrila med plesno vajo s svojim profesionalnih koreografom Mikeyjem Mindenom.

Zvezda obalne straže ter nekdaj vodilna plesalka priljubljene plesno-pevske skupine The Pussycat Dolls naj bi prisegala predvsem na aerobiko in ples, na račun katerih je pred nekaj leti izdala celo zbirko DVD-jev z napotki za pravilno vadbo, vendar pa opozarja, da to za uravnavanje telesne teže zagotovo ni dovolj. “Ne pozabite, da lahko veliko naredi tudi ustrezna prehrana. Vsak dan se trudim uživati čim bolj zdravo hrano, zato na mojem jedilniku nikoli ne manjka perutnine in sveže zelenjave. Beljakovine v mesnih izdelkih namreč pomagajo pri krepitvi mišičnega tkiva med telovadbo, vlaknine pa vas bodo dodobra nasitile, zaradi česar ne boste tako pogosto posegali po prevelikih porcijah in vmesnih prigrizkih. Privoščite si suši, ki je odličen vir omega 3 kislin ter poskrbite, da bo vaše telo prejelo vse, kar resnično potrebuje.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587