Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica tik pred poroko pristala v bolnišnici

K.B.
13. 08. 2013 07.59
0

Najstniška zvezdnica resničnostnih šovov Mackenzie Douthit je le deset dni pred poroko s svojim partnerjem Joshom McKeejem pristala v bolnišnici, kjer je preživela nekaj noči. Svoj nesrečni dogodek pa je delila z oboževalci na Twitterju.

19-letna Mackenzie Douthit iz Miamija je čez lužo postala prepoznavna po tem, ko se je pojavila v resničnostnem šovu televizije MTV Noseča pri 16-ih (16 & Pregnant) in kasneje v seriji Najstniška mati 3 (Teen Mom 3). S svojim partnerjem je leta 2011 povila prvega otroka, sedaj pa se že veseli naslednjega koraka – poroke. Da je stres pred njo velik, kaže tudi to, da se je le deset dni pred poroko znašla v bolnišnici. ''Čeprav sem se trudila, da me stres ne bi premagal pa … no tukaj sem. V bolnišnici za nekaj dni,'' je zapisala na svojem Twitter profilu in priložila fotografijo, na kateri je razvidno, da prejema infuzijo in ima povoje na roki in na palcu noge.

K temu je zagotovo pripomogla tudi sladkorna bolezen tipa 1, s katero se Mackenzijeva spopada že od 11. leta starosti. Gre za bolezen, pri kateri trebušna slinavka ne proizvaja inzulina – hormona, ki je nujno potreben za znižanje krvnega sladkorja. Bolezen ni ozdravljiva, jo pa posameznik lahko s primernimi ukrepi obvladuje in z njo živi kakovostno življenje. Poleg zdravega načina življenja, rednega jemanja zdravil in nadzora krvnega sladkorja, je pomembno tudi, da se bolnik čim bolj izgiba stresu, kar pa je seveda pri sodobnem načinu življenja težko. A s temi ukrepi se veliko lažje ubrani pred zapleti sladkorne bolezni, kot so pogosto uriniranje, huda žeja, neželeno hujšanje, lahko pa tudi bolj resnimi zapleti, kot so poslabšanje vida, porušenje homoeostaze v telesu, diabetično stopalo in amputacije spodnjih okončin ...

Kljub vsemu pa je nastnica odločena, da bolezen ne bo preprečila njenega težko pričakovanega dne in iz bolnišnice ureja še zadnje podrobnosti glede poroke. ''Medtem ko mi je dolgčas v bolnišnici in skušam načrtovati poroko, mi lahko napišete nekaj predlogov dobrih pesmi za mojo podeželsko poroko ... Ste pripravljeni, zdaj,'' je še tvitnila.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587