Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica ima 31 kilogramov manj

L.E.
03. 12. 2011 13.24
4

Tudi vsem zvezdnicam ni lahko. Jennifer Ellison je priznala, da se je po nosečnosti le stežka znebila odvečnih kilogramov. Za to je potrebovala kar dve leti.

Jennifer Ellison, britanska igralka in televizijska zvezda, pravi, da se je med nosečnostjo zredila tako močno, da po porodu odvečnih kilogramov ni in ni mogla izgubiti. Še vedno je bila prisiljena nositi kar pet konfekcijskih števil večja oblačila. "Noseča sem bila v enakem času kot Coleen Rooney ter Denise Van Outen. Onidve sta bili takoj po porodu spet vitki. Spomnim se, da sem gledala njune fotografije in nisem mogla verjeti," pripoveduje Jennifer. "Medtem ko večina zvezdnic porodnišnico zapusti v svojih seksi kavbojkah, ki so jih nosile že pred nosečnostjo, sem se morala sama še vedno pokriti z ogromno obleko za nosečnice."

28-letnica se je odločila, da mora nekaj storiti. Počutila se je namreč resnično slabo. "Nisem se zavedala, kako močno sem se zredila med nosečnostjo. V tem času sem res veliko jedla, saj sem se bala, da bo sicer mojemu otroku zmanjkala kakšna pomembna sestavina. Postala sem ogromna. Videti sem bila kot povodni konj. Po porodu pa sem imela tudi še vedno velik trebuh." Preostalo ji ni drugega, kot da začne resno hujšati. Odkar je februarja lanskega leta rodila sina Bobbyja je tako počasi, vendar zanesljivo izgubila kar 31 kilogramov. Zvezdnica se je o svojem hujšanju ves ta čas pogovarjala tudi z oboževalci ter jim vsakič znova priznala, da ji ni lahko.

Shujšala je na povsem tradicionalen način. Pazila je na prehrano ter telovadila. Trikrat do petkrat tedensko je vadila od 30 do 50 minut. Včasih se je lotila aerobike, drugič je odšla na sprehod, tekla ali kolesarila. Pri prehrani ni pretiravala, temveč je poskušala najti ravnotežje. Ni dovolila, da bi bila kdaj lačna, saj bi jo to lahko premamilo, da bi se pregrešila ali pojedla preveč. Trudila se je držati treh obrokov in dveh prigrizkov, mešala beljakovine in ogljikove hidrate, en dan v tednu pa si je privoščila svojo sicer najljubšo hrano. Predvsem je pazila, da je res pri vsakem obroku užila nekaj beljakovin, saj te telo porablja najpočasneje, zato dlje časa ostanemo siti.

Ugotovila je, kako pomembno je, da si med hujšanjem prepričan vase. Svetuje, da ne razmišljajte, da teže morda ne boste mogli izgubiti ali da se ne boste mogli prisiliti k telovadbi. "V preteklosti sem pozirala za vrsto revij, toda šele sedaj sem res ponosna na svoje telo. Prej mi za svoj videz nikoli ni bilo treba resnično delati. Sicer vem, da moje telo nikoli več ne bo takšno, kot je bilo. Na trebuhu bom imela vedno strije, moje prsi pa ne bodo nikoli več čvrste. Toda za to mi je vseeno, saj imam namesto tega prekrasnega fantka, ki ga imam raje kot kar koli drugega.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587