Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica ima skoraj 40 kilogramov manj

L.E.
15. 01. 2013 16.01
9

Britanska igralka je razkrila, kako ji je uspelo izgubiti neverjetnih 40 kilogramov. Poleg tega pravi, da so njeni nasveti pomagali vsem, ki so jih upoštevali.

Težko je verjeti, da je zvezdnica, ki jo danes vsi hvalijo, kako privlačna je, nekoč obupavala zaradi svojega videza. Britanska igralka Catherine Tyldesley je takrat tehtala kar 95 kilogramov, zdaj pa je časopisu The Sunday People zaupala, kako ji je uspelo izgubiti neverjetnih 40 kilogramov.

Zvezdnica britanskih limonadnic danes nosi šest konfekcijskih številk manjša oblačila, in to samo zaradi redne telovadbe in pravilnega prehranjevanja. Recept je kot po navadi preprost, potrebno je le dovolj discipline, čeprav sčasoma ves trud enostavno preide v navado. “Veliko ljudi se za novo leto odloči, da bodo začeli telovaditi in da bodo izgubili odvečno težo, toda nemalo jih kmalu odneha,“ pravi Catherine. “Treba je najti način, kako tako živeti za vedno.“ Igralka je začela hoditi na zmenke z osebnim trenerjem in on ji je pomagal življenje obrniti na glavo. Pripravil ji je načrt gibanja ter jo prepričal, da mora jesti hrano, ki jo telo dejansko potrebuje. “Načrt mora biti takšen, da mu lahko sledimo zelo dolgo časa," razlaga. "Narediti je potrebno spremembo življenja, ne pa se samo lotiti še ene diete. Mora pa biti tudi zelo preprost.“ Tako se zdaj izogiba sladkorju, medtem ko je včasih uživala veliko čokolade, tortic in gaziranih pijač. Jutro prične z zajtrkom, ki vsebuje tudi beljakovine, ki dajejo energijo in telo pripravijo, da čez dan pokuri več maščobe. Nov obrok si nato privošči na vsake tri ure, poskrbi, da je na njenem krožniku vedno veliko zelenjave, popije dovolj vode. Catherine trdi, da so bili rezultati vidni neverjetno hitro. “Rezultati so odlični. Ljudje, ki so sledili mojim nasvetom, so mi potrdili, da jim jih tudi ni bilo težko doseči. Naredili so majhne spremembe in videli veliko razliko.“ Ključno se ji zdi, da nima občutka, da se nečemu odreka. “Pojem veliko, toda uživam hrano, ki je zdrava.“ Privošči si tudi kakšno pregreho, vendar pri tem ne pretirava. “Življenje je prekratko, da si ne bi privoščili tudi malo nagrado. Toda prej moraš biti priden vsaj 90 odstotkov svojega časa.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587