Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica je izgubila kar 40 kilogramov

L.E.
24. 12. 2012 16.09
1

Ko jo danes občudujemo na naslovnici, kar ne moremo verjeti, da se je kdaj spopadala s preveč kilogrami. Toda vedno odkrita Jenny prizna, da je bil boj s težo naporen ter da je nekaj časa celo mislila, da ji ne bo nikoli uspelo.

Morda ima 40 let, toda Jenny McCarthy na naslovnici revije Shape spet razkazuje popoln trebuh. Toda ni bila vedno tako vitka. Po nosečnosti je morala izgubiti kar veliko kilogramov. Ko je pred desetimi leti povila sinčka, je tehtala neverjetnih 95 kilogramov; ko je zapustila porodnišnico, pa jih je imela še vedno 90, čeprav si je predstavljala, da jih bo izgubila vsaj še 15. Pravi, da je bila prepričana, da se bo tako kot pri drugih zvezdnicah po nosečnosti tudi njena odvečna teža kar stopila, vendar se to ni zgodilo. Morala se je lotiti hujšanja.

Danes ji nihče ne verjame, da je kdaj toliko tehtala, zato je na svojem profilu znanega družbenega omrežja objavila fotografijo z ogromnim trebuhom. Takrat se je iz javnega življenja umaknila ter se težo odločila izgubljati počasi. Nobenih nezdravih metod se ni lotila, toda kljub temu vse ni šlo gladko. “Šele ko sem se pridružila skupini, ki ti pomaga shujšati, mi je uspelo,” pravi. “Pravzaprav je bilo treba le pravilno jesti in postati bolj aktiven. Poleg tega so bili moji obroki prej preveliki.” Na svojo prejšnjo težo – 54 kilogramov, se je nato vrnila v enem letu. Vsekakor pa je zelo pozitivno, da o tem govori in da je priznala celo, da je imela težave s strijami.

V čem je njena skrivnost?

Jenny je razkrila, kako še naprej skrbi za svojo postavo. Seveda ne gre brez telovadbe. Najmanj trikrat tedensko teče, se ukvarja z jogo in dviguje uteži. Če resnično nima časa, si bo vzela vsaj deset minut za nekaj vaj, kot so trebušnjaki, sklece in izpadni koraki. Ima tudi osebnega trenerja, vendar je prepričana, da je pravzaprav dovolj imeti samo trdno voljo in nekaj discipline. Predvsem pa ji pomaga preživeti glasba. “Raje bi, da me elektrika ubije, kot da bi tekla brez glasbe,” je povedala.

Tako popolna ne bi bila videti niti brez zdrave prehrane. Meni, da je že dosegla to starost, ko si resnično ne more privoščiti, da bi posegla po vsaki hrani, ki ji je na voljo. “Življenje je pogosto tako naporno, da se zaradi tega odrečemo pravilnemu prehranjevanju. Toda potem smo samo še bolj izčrpani,” pravi. Sama se trudi izogibati vsaj pšeničnim izdelkom, ki niso polnozrnati, ter mlečnim izdelkom, ki vsebujejo preveč maščob. Zelo rada pa si privošči različne juhe in enolončnice. ”So zelo hranljive. Še posebej rada skuham bučno in zelenjavno,” pripoveduje. Sicer pa je njena najljubša hrana lubenica, ki jo v poletnem času, ko jo je mogoče kupiti, je skoraj vsak dan. “Še posebej pomaga, če zadržujete vodo. Za povrhu je nasitna in okusna.” Sicer njena prehrana vključuje predvsem veliko rib, jajčnih omlet, oreškov in zelenjave.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587