Vizita.si
image (28)

Novice

Res ima neverjeten trebušček

L.E.
21. 02. 2012 09.12
18

25-letna Megan Fox se je z možem odpravila na počitnice. Na Havajih je zlezla v kopalke in vse navdušila s svojim ploskim trebuščkom.

Megan Fox je morda bolj kot po svojem igralskem talentu znana po svoji lepoti. Ker trenutno počitnikuje na Havajih, so paparaci torej še kako veseli, ker jo lahko ovekovečijo v kopalkah. 25-letnica je na počitnicah s svojim možem Brianom Austinom Greenom, včasih zvezdnikom serije Beverly Hills 90210.

Igralka ima res zavidljivo telo, še posebno pa je občudovanja vreden njen ploski trebušček. Resda je še mlada, zato njeno telo že naravno hitreje presnavlja, zaradi česar ji trebušnih mišic ne prekriva preveč odvečne maščobe. Vendar takšne postave po drugi strani ni mogoče doseči brez nekaj truda. Kot vedno ponavljamo, je pravi recept samo naslednji: nekaj telovadbe (vsi imamo trebušne mišice, naučiti se jih moramo le uporabljati) in zdrava prehrana, zaradi katere ne nastajajo maščobne blazinice, ki prekrijejo tudi najlepše oblikovane mišice. Da ne bi nastajale maščobne blazinice, morate jesti uravnoteženo. Ne smete izpustiti zajtrka, nato morate imeti še štiri manjše obroke. Poleg tega ne smete jesti pred spanjem, saj takrat telo hrane ne more spremeniti v svoje gorivo, zato jo lahko spremeni samo v maščobo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587