Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica, ki je ni sram, da se je zredila

L.E.
05. 08. 2013 08.07
3

Busy Philipps spada med zvezdnice, ki jih lahko pohvalimo, da resnično postavljajo dober zgled. Igralka ne dovoli, da bi jo družbeni ideali prisilili v hujšanje, ki bi bilo nezdravo. Otroka je vendar povila pred samo mesecem dni.

Busy Philipps je priljubljena zvezdnica televizijskih ekranov pa tudi mamica dveh otrok, ki je zadnjega povila pred samo mesecem dni. Nedavno so ju z možem paparaci fotografirali, ko sta si le vzela nekaj časa zase in se zvečer odpravila na zmenek v kino. In igralka je še enkrat pokazala, da ne dovoli, da bi ji standardi, ki jih pogosto zastavlja prav industrija, v kateri dela, prišli do živega. Nemalo zvezdnic se že iz porodnišnice sprehodi brez enega odvečnega kilograma, Busy pa je prepričana, da je veliko bolj zdravo priznati, da sama, če želi težo izgubiti varno, potrebuje več časa.

Tako se je obnašala že po svojem prvem porodu, ko je brez kakršnega koli sramu razkrila, da ji povrniti staro postavo sploh ni bilo lahko. "Prvi kilogrami so se stopili kar hitro, nato pa je šlo za pravo borbo," je povedala za Huffington Post. "Ne vem, kako bi mi uspelo brez pomoči pri čuvanju otroka, kar mi je omogočilo, da sem lahko trikrat tedensko sploh obiskala telovadnico. Kilograme sem izgubila v letu in pol." Poleg tega je uporabljala storitve podjetja, ki na dom dostavlja zdrave obroke. Je pa dodala, da tudi ona ob pritiskih, ki jih na mlade matere polaga družba, ni povsem ravnodušna. "Sama delam v industriji, v kateri je veliko ljudi blagoslovljenih s popolnim telesom. Nekateri se za to močno trudijo, drugi so takšni že naravno, vendar dejstvo ostaja, da vsi pač nismo zgrajeni enako. Sama se imam za feministko, vendar moram priznati, da znam biti obenem neverjetno neizprosna do svojega telesa. Včasih sem taka tudi do drugih, vendar mi to pri sebi sploh ni všeč." Meni, da mora vsak pač narediti stvari na način, ki je najbolj primeren zanj. "Mislim, da bi morali mamice pustiti pri miru. Pomembno je samo, da ostanejo zdrave. Ko sem rodila hčerko, sem si obljubila tudi, da bom zanjo predstavljala dober zgled. Upam, da bo med svojim odraščanjem spoznala, da dobra samopodoba ne sme biti posledica tega, kako vitek si." Busy lahko za zgled res vzame še marsikdo.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602