Vizita.si
Sarah Jessica pravi, da je tako vitka zaradi hitro delujočega metabolizma in zato, ker po mestu ves čas hodi peš.

Novice

Bi verjeli, da te noge pripadajo 46-letnici?

E. D.
13. 06. 2011 08.54
8

Sarah Jessica Parker se počasi približuje 50. letu, a je še vedno videti odlično. Staranja se ne boji, s prehrano se ne obremenjuje, veliko hodi in prisega na pilates.

Sarah Jessica pravi, da je tako vitka zaradi hitro delujočega metabolizma in zato, ker po mestu ves čas hodi peš.
Sarah Jessica pravi, da je tako vitka zaradi hitro delujočega metabolizma in zato, ker po mestu ves čas hodi peš.FOTO: Reuters
Tokrat so paparaci 46-letno zvezdnico ujeli, ko je odhajala iz svojega stanovanja v New Yorku. Nosila je kratko obleko in čevlje s peto ter pokazala, da so njene noge še vedno čvrste ter da na njih ni niti sledu celulita. Zasluge za njeno vitko postavo gredo predvsem temu, pravi Sarah Jessica Parker, da se po mestu ne vozi s taksijem ali osebnim šoferjem, temveč po vseh opravkih hodi peš.
K njenemu mišičastemu videzu pripomoreta tudi fitnes in pilates.
K njenemu mišičastemu videzu pripomoreta tudi fitnes in pilates. FOTO: X17ONLINE.COM

In če mora priti do petega nadstropja, se ne pelje z dvigalom, temveč gre kar po stopnicah. Poleg tega s svojimi tremi otroki veliko časa preživi zunaj ter z njimi teka sem ter tja, kar ne nazadnje tudi pripomore k porabi kalorij. Je pa igralka tudi velika navdušenka nad pilatesom, večkrat tedensko obišče fitnes in pogosto teče.

Mnogi pa 46-letni igralki očitajo, da s telesno aktivnostjo pretirava in da je veliko presuha. Sama pravi, da ima pač hiter metabolizem in da se že vse življenje poskuša zrediti, vendar ji ne uspeva. Zagotavlja, da se ne poslužuje nobene diete, temveč večino časa poskuša jesti zdravo ter da je prav vse – še posebej rada ima hitro hrano. ''Resnično jem prav vse. Sem res velik jedec,'' je povedala. Je pa zvezdnica razkrila tudi, da se ne boji staranja, kajti to je pač neizogiben del življenja. ''Staram se ves čas, a le kaj lahko naredim proti temu? Naj sem zato kot blaznež?'' je razkrila za People Magazine.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587