Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnici se je ponesrečila operacija prsi

L.E.
06. 12. 2011 08.15
8

Nekdanja manekenka je, da bi postala bodibilderka, še kako trdo delala. Vendar so postale njene prsi zaradi povečane mišične mase in izgube velikega dela maščobe povsem iznakažene.

Jodie Marsh očitno ni bilo dovolj, da je bila znana manekenka, zato se je odločila postati uspešna bodibilderka. Čeprav so njene mišice zares vredne občudovanja, tega nikakor ne moremo reči za njene prsi, ki si jih je sicer dala povečati še pred začetkom intenzivnega treniranja, a so očitno izgubile svojo obliko.

Strokovnjaki pravijo, da takšen pojav ni prav nič nenavadnega. Ker si je najprej dala povečati prsi ter šele kasneje začela pridobivati mišično maso in izgubljati maščobe, so rastoče mišice njene vsadke namreč neprivlačno premaknile. Ker je poleg tega še shujšala, je postalo to še toliko vidnejše.

Bodibilderke so se večinoma prisiljene odločiti za umetne dojke, saj z intenzivno vadbo izgubljajo telesno maščobo – njihov indeks telesne mase postane zelo nizek, s tem pa izgubljajo tudi tkivo dojk. Njihov trebušček je zato res plosk, prsi pa prav nič ženstvene. Kirurgi bodibilderkam vsadke nato položijo pod pektoralno mišico, saj tako delujejo naravneje. Ker pa si je Jodie prsi povečala še kot manekenka, ko indeks njene telesne mase ni bil tako nizek, njena pektoralna mišica pa je bila veliko manj razvita, so ji vsadke položili nad njo. 32-letnica je nedavno sama dejala, da bi operacijo rada ponovila ter si vstavila celo manjše vsadke. "Moje prsi so včasih delovale velike, vendar naravne," pravi, "odkar sem začela trenirati ter postala še vitkejša, pa so preveč vpadljive."

Jodie Marsh je sicer, kot pravi, v petdesetih dneh odstotek telesne maščobe s 25 padel na 10. Pridobila je kar 3,5 kilograma mišic, izgubila pa devet kilogramov maščobnih blazinic.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587