Vizita.si
image (28)

Novice

FOTO: Zvezdnica med sprehodom razkazovala čvrsto telo

E. D.
30. 08. 2011 09.14
12

Gwen Stefani in njen mož Gavin Rossdale sta se z roko v roki sprehajala po malibujski plaži in mimoidoče navduševala s svojima lepo izoblikovanima telesoma. 41-letnica in njen štiri leta starejši soprog sta sicer znana po precej aktivnem načinu življenja.

Pri 41 letih je glasbenica in modna oblikovalka Gwen Stefani še vedno videti tako kot pred 10 leti. Zdi se, da tudi dve nosečnosti na njenem telesu nista pustili nobenih sledi. A svetlolasa zvezdnica pravi, da ji izklesano telo ni bilo kar dano, temveč da za ploščat trebušček in čvrsto zadnjico krepko gara.

Gwen tako skoraj ves čas skrbno pazi, kaj in kako je. Menda uživa veliko sadja in zelenjave ter se izogiba kaloričnim jedem, čeprav se včasih tudi pregreši in si privošči katero od svojih priljubljenih jedi, ki se jim sicer na veliko izogiba – na primer sladkarije ali kos pice.

Je pa Gwen priznala tudi, da je bila v življenju že na mnogih dietah. ''Že od nekdaj sem na dietah, pravzaprav že od šestega razreda naprej. Gre za konstantno bitko, ki je lahko včasih prava nočna mora,'' je razkrila. ''Včasih si sicer želim, da ne bi bilo nobenih pravil in da bi lahko jedla, kar koli bi si želela, a v preteklih letih sem se naučila, da sem potem tako razočarana, če ne morem obleči tistega, kar si želim. In če samo sebe razočaram, če se pojavim na odru in nisem videti najbolje, ni zabavno. Potem se samo obremenjujem zaradi tega.''

Poleg tega, da pazi na prehrano, Gwen tudi zagrizeno telovadi. Pravzaprav je v fitnesu skoraj vsak dan. ''Telovadim petkrat tedensko in si sploh ne predstavljam, da bi bilo kakor koli drugače,'' je razkrila pred časom. Še posebej težko je bilo izgubiti kilograme, pridobljene med nosečnostjo, in dobiti nazaj svojo staro postavo, je še priznala. A pri hujšanju so ji pomagali prav neomajna disciplina, vztrajnost in dojenje. ''Po nosečnosti te čaka res veliko dela, če hočeš nazaj v staro formo. A če se odločno lotiš tega, ti bo uspelo. Sploh če dojiš, je nekoliko lažje, saj ti metabolizem dela kot nor!'' je še povedala zvezdnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587