Vizita.si
Med nosečnostjo je pridobila samo deset kilogramov, kar je zelo zdravo. Zaradi tega ji po porodu odvečne teže tudi ni bilo težko izgubiti.

Novice

Zvezdnica navdušila tri mesece po porodu

L.E.
18. 01. 2013 15.18
2

Kdo bi si mislil, da je 27. septembra Megan Fox povila svojega prvega otroka. Spet je v njej najljubših tesnih oblačilih, ki ne razkrivajo niti grama odvečne maščobe. Kaj je njena skrivnost?

Med nosečnostjo je pridobila samo deset kilogramov, kar je zelo zdravo. Zaradi tega ji po porodu odvečne teže tudi ni bilo težko izgubiti.
Med nosečnostjo je pridobila samo deset kilogramov, kar je zelo zdravo. Zaradi tega ji po porodu odvečne teže tudi ni bilo težko izgubiti.FOTO: Fame

Igralka Megan Fox je 27. septembra rodila svojega prvega otroka, sinčka Noaha. Toda tega si ne bi nihče mislil, saj se po rdeči preprogi že sprehaja v tesnih večernih oblačilih, ki ne dovoljujejo nobene odvečne teže. In minili niso niti štirje meseci.

Megan se pravzaprav niti med nosečnostjo ni veliko zredila. Pridobila je samo deset kilogramov, zato ji po rojstvu krepkega dečka ni več ostalo veliko kilogramov, ki bi se jih morala znebiti. Med nosečnostjo resnično ni priporočljivo pridobiti preveč odvečne teže; kolikor jo je pridobila Megan, je ravno prav. To ni obdobje, ko se lahko sprostimo in pojemo več hrane, kot je naše telo potrebuje. Megan je med nosečnostjo tudi nadaljevala vadbo. Njen osebni trener je spletni strani Examiner povedal, da se je še bolj kot po navadi trudila za svoje zdravje. ''Vadila sva skozi vso njeno nosečnost. Pridobila je veliko informacij ter povsem razumela, koliko se lahko med nosečnostjo giba, da ne ogrozi svojega ploda, ter kako se mora prehranjevati. Pri tem je bila zelo konsistentna, ni pa pretiravala.''

Seveda je po porodu toliko lažje izgubila odvečne kilograme, ker jih ni bilo ravno veliko za izgubiti, poleg tega je še zelo mlada, ima komaj 26 let, tako da njena presnova, sploh ker živi zdravo, deluje hitreje. Težo, ki se ji je nabrala, je za povrh izgubljala počasi. Časopisu Daily Mirror je konec decembra povedala: ''Še vedno imam štiri kilograme več kot pred porodom, toda ne mislim se prelomiti na pol, da bi imela spet popolno postavo, saj to trenutno ni moja prioriteta. Zaljubljena sem v svojega sina in želim čim več časa preživeti z njim.'' Razkrila je, da po porodu zaradi tega ni več zavila v telovadnico. ''Nisem še veliko telovadila, saj je to po porodu malo težje in tega niti ne bi priporočala,'' je povedala. Dodala je, da je tudi sama presenečena, da ji je uspelo tako hitro povrniti prejšnjo postavo. ''Če bi vedela, bi se prej dogovorila za promocijo kakšne vrste telovadbe,'' se je pošalila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587