Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica nehote razkrila več, kot je želela ...

S.P.
28. 12. 2012 16.40
29

Eudoxie, dekle slavnega raperja in priljubljenega igralca Ludacrisa, je bila znova žrtev fotografov, ki so temnolaso lepotico ujeli v precej nerodnem trenutku. Ali si je za javno sramoto vendarle kriva sama?

Slavni zvezdniški par Christopher Brian Bridges, ki ga številni oboževalci poznajo predvsem pod njegovim umetniškim imenom Ludacris, in njegova izbranka Eudoxie sta si med božičnimi prazniki privoščila prav poseben oddih na prečudovitih Havajih, ki pa se je za temnolaso lepotico nenadoma in povsem nepričakovano spremenil v pravo moro.

Kaže, da se je lepa Afričanka za trenutek vendarle nekoliko preveč sprostila med zganjanjem norčij v vodi, saj so njene bujne obline v trenutku nepazljivosti 'pobegnile' iz njenih rožnatih kopalk in razkrile še najmanjše podrobnosti, hkrati pa tudi številne nepravilnosti njenega telesa, česar 25-letnica zagotovo ni bila najbolj vesela. Neljube fotografije so še isti dan napolnile rumene strani, kar je zvezdnico precej osramotilo, kritiki pa so že ocenili, da se lahko zahvali predvsem neustrezni izbiri kopalk, ki pa jih po tem dogodku zagotovo ne bo več oblekla.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587