Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica Obalne straže se bori s celulitom

L.E.
24. 08. 2012 14.02
8

Odkar je mnoge očarala v dobro znanih rdečih kopalkah, je minilo že kar nekaj časa; od takrat pa se je zvezdnica Obalne straže precej spremenila. Toda odločena je, da bo spet našla pravo pot.

Nicole Eggert zadnje čase paparaci ujamejo samo še med različnimi vrstami telovadbe. Tokrat je to združila s sprehajanjem otroka, fotografirali pa so jo tudi že med hribolazenjem, preskakovanjem kolebnice ter tekom z utežmi. Nekdanja zvezda Obalne straže se namreč dobro zaveda, da si takšne postave ne more privoščiti, saj si kot mamica dveh otrok želi ostati zdrava. 40-letnica je veliko teže pridobila pred nekaj leti, ko je po smrti ljubljenega očeta zapadla v hudo depresijo. Tolažila se je s hrano ter se, kot je povedala ameriški reviji People, za polni dve leti zasidrala na svojem kavču. Seveda je vedela, da se redi. Konec koncev je bilo treba ves čas kupovati večja oblačila. Toda ni ji bilo mar. Depresija človekov pogled na svet povsem spremeni.

Predramile so jo prav fotografije, ki jih je zasledila v svetovnih medijih. Zaradi svojih otrok se je odločila, da tako ne gre več naprej ter se hitro vpisala na psihoterapijo. Naučila se je tudi, kaj je pravzaprav zdravo, saj trdi, da v času snemanja Obalne straže tega ni ravno vedela. Če se ji je zdelo, da je pridobila odvečen kilogram, se je takrat še kot mlado dekle le odpovedala eni večerji. Danes je drugače. Nikoli tako ne pozabi na zajtrk, ki je po navadi ovsena kaša. Za kosilo si privošči veliko solato, v katero vmeša najrazličnejšo zelenjavo ter pusto meso. Zvečer si najraje privošči ribo z nekaj vedno blagodejnega brokolija ali z železom bogate špinače. Je nikoli ne premami kaj drugega? Pravi, da si v restavraciji vedno izbere solato ter drugih jedi sploh ne gleda. Če jo muči, da bi si privoščila kaj sladkega, poseže po jogurtu z manj maščobe ali temni čokoladi. Poleg tega redno vadi z osebnim trenerjem, ki poskrbi, da nikoli ne lenari. Kadar nima veliko časa, uporabi domačo tekalno stezo. S tako trdno voljo ji bo enkrat zagotovo uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587